Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kiiroo Feel Nicolette Shea Masturbaattori var 1

Yhteenveto

Onko taivaallisista suloistaan tunnettu Nicolette Shea sinunkin päiväuniesi päätähtönen? Tämän Kiiroo Feel -masturbaattorin avulla unelmistasi voi tulla totta. Tämä masturbaattori on nimittäin tarkka jäljitelmä Nicoletten intiimialueesta!

Feel Nicolette Shea tarjoaa intiimin itsetyydytyskokemuksen, sillä masturbaattorin monipuoliset ja huikean nautinnolliset yksityiskohdat ovat itse neiti Shean inspiroimia. Holkin sisäpinta on täynnä juomuja ja nystyröitä, jotka kutkuttavat herkkiä hermopäätteitä jokaisella työnnöllä. Levitä vesipohjaista liukuvoidetta ennen kuin uppoudut nautintoon.

Heti kapean sisäänkäynnin jälkeen tunnet masturbaattorin vaikuttavan puristusvoiman ja pääset nauttimaan sisäpinnan juomuisista ja spiraalimaisista kuvioista. Mitä syvemmälle työnnyt, sitä voimakkaammin holkki puristaa peniksen kärkeä. Myös peniksen vartta hivelevät kuviot muuttuvat syvemmällä vieläkin monimuotoisemmiksi.

Masturbaattori on yhteensopiva Kiiroon Keon-laitteen kanssa (ostettava erikseen). Keon on automaattinen masturbaattori, joka liikuttaa lelua puolestasi ja antaa nautinnollesi uusia ulottuvuuksia joka työnnöllä.

Irrota holkki muovikotelostaan, huuhtele se lämpimällä vedellä ja pese miedolla saippualla tai seksilelun puhdistusaineella optimaalisen hygienian ylläpitämiseksi. Suosittelemme käyttämään myös seksilelun huoltojauhetta, jotta materiaali pysyy pehmeänä.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Kiiroo Feel Nicolette Shea Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful