Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kiiroo Keon Masturbaattorisetti Feel Victoria June var 1

Yhteenveto

Ota oma nautintosi hallintaan säätämällä sekä edestakaisliikkeet että nopeudet tismalleen mieltymystesi mukaisiksi samalla kun nautit masturboinnista ilman käsiä. Tämä setti sisältää sekä Keon-masturbaattorin että Victoria June -holkin. Työnny täydellisesti kopioitujen häpyhuulien välistä moniosaiseen teksturoituun kanavaan, jonka aikaansaamat tuntemukset saavat sinut janoamaan lisää ja lisää.

Yhdistä Keon-masturbaattorisi ilmaiseen FeelConnect-sovellukseen, jolloin voit hemmotella kumppaniasi etänä kilometrienkin päästä. Voitte soittaa himokkaita videopuheluja, chattailla tai jopa harrastaa pitkän matkan seksiä, sillä yhteys oman Kiiroo Keonisi ja kumppanisi Kiiroo-masturbaattorin välillä mahdollistaa toistenne tyydyttämisen matkojen päästä.

Kaiken lisäksi pääset sovelluksen kautta kuluttamaan jos jonkinlaista eroottista sisältöä, ja interaktiivinen tila mahdollistaa jopa tuhmien videoiden ja webcam-esitysten synkronoinnin Keonisi kanssa. Voit siis tuntea reaaliajassa kaiken sen, mitä näet näytöllä.

Itsetyydyttimen puhdistaminen on helppoa: irrota vain holkki kotelostaan, huuhtele se ja anna kuivua itsekseen ilmavassa paikassa. Suosittelemme käsittelemään holkin jokaisen käyttökerran jälkeen seksilelun huoltojauheella, joka pitää masturbaattorisi pehmeänä ja kimmoisana.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Kiiroo Keon Masturbaattorisetti Feel Victoria June

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful