Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kiiroo Keon Masturbaattorisetti var 1

Yhteenveto

Työnny sisään vallankumouksellisten ja tehokkaiden itsetyydytystuotteiden maailmaan. Kiiroo Keon Masturbaattorisetti tarjoaa vieläkin räjähtävämpiä ja intensiivisempiä orgasmeja kuin mistä olet uskaltanut haaveilla.

Innovatiivisen laitteen mukana tulee stimuloiva masturbaattoriholkki. Sen sisällä on realistisen tuntuinen Helix Power -rakenne täynnä pieniä nystyröitä, jotka hyväilevät penistäsi sen koko mitalta.

Voit säätää masturbaattorin liikkeiden pituutta neljällä eri asetuksella ja nopeutta kahdeksan asetuksen verran Keonin kyljessä sijaitsevista painikkeista. Nopeimmillaan se liikuttaa masturbaattoria edestakaisin jopa 230 työntöä minuutissa.

Yhdistä Keon ilmaiseen FeelConnect-sovellukseen, niin luvassa on vaikka mitä nautinnollista. Voit esimerkiksi leikkiä kumppanisi kanssa välimatkasta riippumatta. Voitte soittaa videopuheluita tai kirjoitella toisillenne samalla kun yhteys Kiiroo-seksilelujenne välillä mahdollistaa reaaliaikaisen etäseksin.

Saat myös pääsyn kuumaan materiaaliin sovelluksen kautta. Interaktiivinen masturbaattori välittää tuhmien videoiden ja live webcam -esiintyjien toiminnan fyysiseksi nautinnoksi.

Keon on muotoilultaan jämäkkä ja siitä saa hyvän otteen. Sen ergonominen muotoilu auttaa keskittymään aidontuntuiseen stimulaatioon kokonaisvaltaisesti.

Sovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-järjestelmiin ja yhteys toimii langattoman verkon ja Bluetoothin kautta.

TuotemerkkiKiiroo
Tuotteen paino (g)1712
MukanaKuponki
Kokonaispituus (cm)22.5
Sisäsyvyys (cm)20
Sisähalkaisija (cm)4
Joustava sisähalkaisijaKyllä
Leveys (cm)14
VirtalähdeUSB-latausjohto
Käyttöaika (min)120
Värinänopeudet8
Ensisijainen materiaaliTPE
VäriMusta
LiukuvoidesuositusVesipohjainen
Pakkauksen kieliRanska, Japani, Kiina, Espanja, Englanti, Saksa, Venäjä
SKU23603
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kärkipään masturbaattori
Funkkari - 20. dec. 2021
Hieman äänekäs, joten suosittelen käyttämään vastamelukuulokkeita, jotta ei mene tunnelma pilalle. Insertin kanssa saa läträtä liukastella ihan urakalla, muuten tuntuu kuivahkolta ja kitkaa on liikaa. Flehslightin inserteissä tuntuma parempi, onneksi ne mahtuu Keonin insertin tilalle, jos jättää imupainekorkin pois ( tai leikkaa Flesun insertin reilun sentin lyhyemmäksi). Interaktiivisten videoiden synkronointi ihan OK, vaikka välillä tuntuukin hieman nykivältä. Saattaa johtua myös videoiden skriptauksesta. Usein päädyn itse ohjaamaan syvyyttä ja nopeutta. Lyhyen syvyyden toivoisi toimivan myös yläpäässä terskan kärkeä hyväillen eikä vain peniksen tyvessä syväkurkkuna rykien. Joka tapauksessa laadukkaan oloinen laite ja parempi kuin käsipelillä manuaalisesti käytettävä Fleshlight. Takuuvarma orgasmi, ja yhdistettynä VR-laseihin kokemus on immersiivinen. Ei tajunnan räjäyttävä, mutta neljän tähden arvoinen.
Hyvä
Tyydytetty - 11. nov. 2021
Hyvinkin toimiva laite. Paras itsetyydytysväline mitä iteltä löytyy ja kaapissa on useita. Kivasti saa haluamansa fleshlightin vaihdettuun mukana tulevan flesun tilalle. Ainut miinus tulee siitä kun akku ei kestä turhan pitkään tai olen vaan liian innokkaana käyttämässä tätä
Tulee ja kovaa !
Jack Dick - 8. aug. 2021
Yleensä pystyn pidättämään pitkään ennen kuin laukean, mutta tällä masturbaattorilla orgasmi tulee hyvinkin nopeasti, jos en ajoissa säädä nopeutta ja liikepituutta
Paras muttei huolettomin
brbtrghthhh - 4. feb. 2021
Olen viimeisen vuoden aikana testannut seuraavia leluja: Keon, Autoblow 2+ XT, teleskooppinen masturbaattori ja tyhjiöön/imuun perustuva masturbaattori. Keon on näistä selkeästi paras seuraavista syistä. VS Autoblow: aitoa kitkaa lelun ja kalun välillä, pystyy sekä panemaan että antamaan koneen tehdä, sallii myös hitaan/hellän käytön, PALJON hiljaisempi VS telescopic: sallii myös hitaan/hellän käytön, ei epämukavan tiukka, insert paljon parempi, PALJON hiljaisempi VS tyhjiö: pystyy panemaan, sallii nopeamman käytön, laukeaa varmasti (tyhjiön kanssa ei välttämättä ollenkaan), cyberskin tuntuu paremmalta kuin silikoni Tätä VOI käyttää fleshlightien kanssa! Esim. Lotus fleshlight on selkeästi Kiiroon inserttiä smoothimpi ja aidomman tuntuinen. Huonot puolet: monta osaa, melko painava, käytön aloittaminen vaatii useamman vaiheen ja painalluksen ja taiteilua luben kanssa, kalun sisään laittaminen vaatii aina laitteen pausettamisen, lataaminen on hidasta, laite on vaikea saada hands free, takakorkki pitää ääntä koska ei ole timmi, etukorkki hölmösti napsautettava, laite ei vesitiivis. Fleshlightin osalta jo keskivertokalulla insertin reunat hinkkaavat laitteen sisustaa vasten, jolloin ne ovat cyberskin-töhnän peitossa. Tätä likaa on todella vaikea saada irti, joten joko Fleshlight tai sisusta kannattaa suojata läpinäkyvällä pakkausteipillä, kontaktimuovilla tms. Tai sitten vaan antaa mönjän olla, käyttöön se ei vaikuta. En ole itse kiinnostunut interaktiivisesta sisällöstä lainkaan, joten en kommentoi sitä puolta.
Hyvä tuote, huono ilmainen interaktiivinen tarjonta
Koettu - 1. feb. 2021
Itse tuote saa aikaiseksi manuaali toiminnolla ihan laukevan tuloksen ja tyydytetyn miehen tehneeksi. Ilmais tarjonta pornhubin kautta yhdistettynä tuote toimii liian huomattavan suurella viivellä, mikä pilaa nautinnon taustalla pyörivän materiaalin kanssa. Laitteen mukana tulleisiin ilmais lappusiin kiinnitin huomitota feelXvideos toimintaan, mikä paljastui erittäin vaaralliseksi luottotietojen hyväksikäyttäjäksi toisten kokemuksien perusteella, joten suosittelen heittämään roskiin. Etsiessäni VR yhteensopivaa kamaa ilmaismuodossaan on vaikea löytää. Muutamia yksityishenkilön koodaamia löydöksiä löytyy, joita on kehuttu hyviksi, mutta erittäin vaikealöytöisiä. Laitteen pystyy yhdistämään tietokoneeseen toistaiseksi vain BLUETOOTH yhteydellä, joten en päässyt käsiksi vielä VR ominaisuuksiin kalleimilla laitteilla. Maksullista tavaraa etsiessäni törmäsin sexlikereal sivustoon, joka vaikuttaa luotettavalta ja laadukkaalta, jota suosittelen tsekkaamaan. Omaa kokemusta ei vielä löydy, mutta lukenut vain hyvää. Ääntähän laite pitää, mutta ei liikaa. Huolto on helppoa kuin muillakin fleshlight tuotteilla. Suosittelen.
Hyvä tuote.
Magnus - 5. jul. 2021
Positiivista: * Kiinteä ja hyvin rakennettu * Holkki on helppo koota ja purkaa * Bluetooth * Helppo puhdistaa. * Voit käyttää Bluetooth-painiketta pysäytystoimintoon, jos haluat pidätellä orgasmia. Olisi voinut olla parempaa: * Sinun on yhdistettävä Bluetooth, jotta voit hallita joitain toimintoja, kuten vaihtelevaa aloitus- ja loppukohtaa. * Vain paristo, ei latausmahdollisuutta. * Muoto ja paino vaikeuttavat asentojen löytämistä handsfree-käyttöön.
0
Huippu vempain!
Christer - 15. aug. 2021
En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. En suosittele parisuhteessa olevalle miehelle, koska hän tulee taatusti mustasukkaiseksi. Jos haluat nauttia yksin - osta!
0
Ei hassumpaa.
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on ensimmäinen kokemukseni tällaisesta "lelusta" ja minun on sanottava, että se tekee sen, mitä sen pitäisi tehdä, eikä edes huonosti ;) Minusta on positiivista, että masturbaattoria voi käyttää sekä sovelluksella että itse laitteella. Rakastan myös interaktiivisia elokuvia, jotka lisäävät nautintoa. Tämän version haittapuolena on kuitenkin se, että ilmaisia interaktiivisia elokuvia ei ole paljon. Toinen haittapuoli on masturbaattorin paino. Jos käytät elokuvaa toisella kädellä ja laitetta toisella, paino vaikeuttaa sitä yhdellä kädellä. Jonkinlainen kahva laitteessa olisi eduksi. Kolme masturbaatioasetusta ovat myös loistavia, mutta pehmeä siirtyminen, kuten nopeusasetus, olisi parempi. Minun makuuni nopeus voisi olla myös hitaampi kuin 5 (0-100) tason 5 alapuolella laite sammuu. Maksiminopeus voisi olla myös nopeampi. Ei sillä, etteikö se riittäisi, mutta nopeampikin olisi parempi tässäkin ;)
Konekäännös sivustolta sinful.de
Todella ei huono
Anonymous - 2. sep. 2023
Ensimmäinen, joka todella onnistuu tyydyttämään minut! Se on tosin hieman kallis, eikä minun makuuni ole kovinkaan montaa ilmaista sivustoa tai videota kytketty. Lisäksi painikkeet ovat hyödyttömiä ja kaikkea ohjataan puhelinsovelluksella, joten akkua tarvitaan aina.
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Vaarallisesti diggaa
Anonymous - 13. mar. 2024
Vuorovaikutteinen ohjelma oli mielestäni toivoton. Morroa käynnistyy, kun sen laittaa manuaalitilaan. Paina vain nappeja ja pidä tiukasti kiinni. Minulla ei ole muita tuotteita, joihin verrata sitä, mutta olen jättänyt oikean käteni lopullisesti eläkkeelle. Se ei ehkä ole optimaalinen, jos sinulla on hirviömäinen snipe, mutta "onneksi" minulla ei ole sitä ongelmaa. Juokse ja osta.
Konekäännös sivustolta sinful.no

Kiiroo Keon Masturbaattorisetti

Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Seksilelun Huoltojauhe 150 g
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
249,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful