TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiivinen Masturbaattori var 1

Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiivinen Masturbaattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Ilahduta itseäsi kokeilemalla Kiiroo Onyx 2 -masturbaattoria, joka on päivitetty versio suositusta, interaktiivisesta Kiiroo Onyx -itsetyydyttimestä, jota voi käyttää myös pariskuntatuotteena kiihottavaan etäseksiin.

Uudistetussa versiossa on entistäkin tehokkaampi mutta myös hiljaisempi moottori sekä pitempi käyttöaika, jolloin saat parhaita mahdollisia itsetyydytyskokemuksia.

Voit käyttää Kiiroo Onyx 2 -masturbaattoria yksin sovelluksella ohjattavana itsetyydytyslaitteena. Sitä voi myös käyttää yhdistettynä verkkosovellukseen, josta on saatavilla monenlaisia kiihottavia videoita, joiden stimulaatio, liikkeet ja intensiteetti tuntuvat myös laitteen sisällä.

Lisäksi Kiiroo Onyx 2 soveltuu kiihkeään etäseksiin, jolloin kumppanisi liikeet ja lihassupistukset tuntuvat holkin sisällä silloin kun hän käyttää tahollaan Kiiroo Pearl -dildovibraattoria (hankittava erikseen). Silloin pääsette nauttimaan huikean realistisesta yhteisestä virtuaaliseksikokemuksesta vaikka olisitte omilla puolillanne maailmaa.

Masturbaattorin sisällä on ihanan pehmeä ja stimuloiva Fleshlight-holkki. Sen aukko on joustava ja se sopii useimmille miehille.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Turhan kallis peniksen litistin
Päätinpä ostaa tämän tuotteen positiivisten verkkolehtien arvotelujen takia, joissa laitetta kuvattiin tehokkaaksi ja hiljaiseksi, jotka eivät pidä olleenkaan p... Lue lisää
PettynytPippeli - 29. aug. 2018

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful