Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kiiroo Onyx Interaktiivinen Masturbaattori var 1

Yhteenveto

Kiiroo Onyx Interaktiivinen Masturbaattori on upea miesten itsetyydytyslaite, jota voi käyttää yksin tai yhdistettynä tietokoneohjelmaan, joka mahdollistaa sen kytkemisen toiseen samanlaiseen laitteeseen tai saman sarjan dildovibraattoriin, joka on myös saatavilla verkkokaupastamme. Se sopii siksi erinomaisesti myös parileikkeihin, sillä kumppanisi voi ottaa ohjat käsiinsä vaikka toiselta puolelta maailmaa.

Kiiroo Onyxin sisällä on herkullisen pehmeä Fleshlight-holkki, joka tarjoaa erittäin aidontuntuisen kokemuksen käyttäessäsi laitetta yhdessä vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa. Jos kytket laitteen toiseen samanlaiseen tai dildovibraattoriin, voit tuntea kumppanisi tekemät liikkeet omassa laitteessasi, ja päinvastoin. Voitte siis liikkua yhdessä pitkienkin välimatkojen päässä toisistanne. Onyxiä voi toki käyttää myös yksin.

Kiiroo Onyx ottaa Bluetooth-yhteyden tietokoneeseesi ja siihen asennettuun video chat -sovellukseen, jonka kautta voit myös nähdä kumppanisi hänen käyttäessään omaa laitettaan.

Käytön jälkeen irrota Onyxin holkki ja puhdista se lämpimällä vedellä ja Fleshlightin omalla seksilelun puhdistussuihkeella. Kun se on täysin kuiva, käytä sen sisä- ja ulkopuolelle myös Fleshlightin huoltojauhetta, jotta se säilyttää pehmeytensä. Huomioithan, ettei laite itsessään ole vesitiivis, joten älä vie sitä kosteisiin tiloihin.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Kiiroo Onyx Interaktiivinen Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful