TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kiiroo Onyx & Pearl Interaktiivinen Setti Pareille var 1

Kiiroo Onyx & Pearl Interaktiivinen Setti Pareille

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Jos joudutte viettämään paljon aikaa erillänne, Kiiroo Onyx & Pearl -setti on juuri mitä tarvitsette kuromaan välimatkan umpeen. Settiin kuuluu Onyx-masturbaattori miehelle ja Pearl-vibraattori naiselle, jotka voi kytkeä toisiinsa tietokonesovelluksen välityksellä, jolloin tunnette toistenne liikkeet vaikka toiselta puolen maailmaa. Tietenkään mikään ei estä käyttämästä tuotteita myös ollessanne vieri vieressä. 

Pearlin sisällä on voimakas vibraattori, joka värisee nautinnollisesti viidellä eri nopeudella. Onyxin sisällä on puolestaan herkullisen pehmeä Fleshlight-holkki, joka tarjoaa erittäin aidontuntuisen kokemuksen, kun laitetta käyttää yhdessä vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa. Kun laitteet kytkee toisiinsa, voitte tuntea toistenne tekemät liikkeet omissa laitteissanne, sillä molemmissa on omat liikesensorit, jotka välittävät Bluetoothin kautta informaatiota tietokonesovellukseen ja sitä kautta toiseen laitteeseen. Tietokonesovelluksessa on myös video chat, jonka kautta voitte nähdä ja kuulla toisenne käyttäessänne laitteita. 

Molempia laitteita voi käyttää myös itsenäisesti ilman tietokonesovellusta. Vesitiivis vibraattori ja Onyxin holkki on helppo puhdistaa lämpimän veden ja seksilelun puhdistussuihkeen avulla. Suosittelemme myös käyttämään Onyxin holkkiin Fleshlightin omaa huoltojauhetta, joka auttaa pitämään materiaalin pehmeänä ja joustavana.

Setin mukana tulee Pearl-vibraattori, Onyx-masturbaattori, USB-johto, englanninkieliset ohjeet, liukuvoidenäyte ja säilytyspussi.

Kiiroo voitti "New Pleasure Products Company of the Year" -palkinnon vuosittaisissa Xbiz Awardseissa juurikin tämän tuoteparin vuoksi.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful