Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kiiroo Titan Feel Pornstars Masturbaattori var 1

Yhteenveto

Jos haaveilet kiihottavista ja suorastaan räjähtävistä seksikokemuksista suosikkipornotähtesi kanssa, Kiiroo Titan Feel Pornstars Masturbaattori on ehdoton hankinta.

Tässä kädessä pidettävässä, hiljaisessa masturbaattorissa on peräti 9 bullet-vibraattoria, jotka stimuloivat sinua erilaisilla rytmeillä ja nopeuksilla tarjoten todella intensiivistä nautintoa. Sisällä oleva Real Feel -holkki tuntuu pehmeältä ja muistuttaa aitoa ihoa.

FeelConnect-sovelluksen avulla voit katsoa monenlaisia aikuisviihdevideoita. Ainutlaatuisen touch-sensitive -teknologian avulla voit tuntea videoiden liikkeet interaktiivisen masturbaattorin välityksellä, jolloin luvassa on ultimaattinen virtuaalielämys.

Kiiroo Titan -masturbaattoria voi käyttää myös kiihkeään etäseksiin, jolloin kumppanisi liikkeet ja lihassupistukset välittyvät sen sisällä olevaan holkkiin silloin, kun hän käyttää toista Kiiroo-tuotetta samanaikaisesti (hankittava erikseen).

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
voidaan kuvailla vain sanalla "noh"
lasha - 11. may. 2021
se ei välttämättä ole huono, mutta en myöskään sanoisi, että se on hyvä ... täsmälleen saman saa ostamalla vibraattori-bulletin ja tavallisen itsetyydyttimen puoleen hintaan. pääasiat: * Tuotteen muovi näyttää heikolta ja hauraalta. * Holkin materiaali tuntuu käytön aikana hyvältä, mutta rakenne ei anna paljoa, ja on melko hauras, mikä vaikeuttaa "koneesta" pääsemistä puhdistamaan sitä vahingoittamatta. * Vibraattori on kuultavissa, jos asuu muiden kanssa. * värinät ovat noh, koska eri bulletit istuvat melko kaukana toisistaan. jos se olisi maksanut puolet siitä, niin se olisi voinut olla sen arvoinen, mutta yli 1000 Tanskan kruunulla olisi parempi löytää toinen tuote tilalle, joten en voi aivan sanoa, että se on hintansa arvoinen edes hyvällä tahdolla, ja toivon, että olisin itse ostanut toisen tuotteen...
0
Erittäin hankala
Manse - - 26. jul. 2020
Uskomattoman vaikea puhdistaa, ja yhteyden muodostaminen eri sivuihin kestää hyvin kauan, ja sitten on valtava miinus, että voi käyttää vain Ipadia, iPhonea tai Android-puhelinta yhteyden muodostamiseen, tietokone ei toimi, ellei se ole Chromebook. Ja vaikka siinä sanotaan, että sen mukana tulee 1500 "kolikkoa", sitä ei vain voi yhdistää Feel Me -sovellukseen, koska siinä ei ole mukana skannauskoodia, jota se vaatii. Se pitää uskomattoman paljon ääntä huolimatta siitä, että sen sanotaan olevan hiljainen. Kuulokkeet auttavat hieman tässä, ja kyllä, onnistuin useiden yritysten jälkeen tulemaan, mutta äh, se ei millään tapaa vastaa sitä tunnetta kuin olisi aidossa. Ja kuitenkaan en ole vielä onnistunut muodostamaan yhteyttä verkkosivustolle, jonka mukana tulee 1500 kolikkoa. Koska sitä ei voi valita Feel me -sovelluksessa ??? Ei hintansa arvoinen, fleshlight on parempi, jos olen rehellinen. Ja nyt tämä ei ole ensimmäinen tuote, jota kokeilin, olen erittäin pettynyt ja saatoin asettaa odotukset liian korkealle, mutta hinnan perusteella odotin paljon enemmän.
0
Ei 1300 olla
Anonymous - 9. jun. 2022
Älä ole
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Kiiroo Titan Feel Pornstars Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful