Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kiiroo Titan & Pearl2 Vibraattorisetti Pareille var 1

Yhteenveto

Matkustatko sinä tai kumppanisi paljon, tai asutteko eri kaupungeissa? Kiiroon Titan & Pearl2 Vibraattorisetin kanssa voitte kokea intiimiä läheisyyttä, vaikka olisittekin fyysisesti erossa toisistanne. Se voi tuoda lohtua ikävään ja saada etäisyyden tuntumaan pienemmältä.

Setin vibraattori ja masturbaattori ovat yhteydessä toisiinsa, joten kun käytätte niitä samanaikaisesti, ne imitoivat yhdyntää välittämällä samanaikaista liikettä ja värinää vastinkappaleeseensa.

Vaginaaliseen käyttöön tarkoitettu Pearl2 rekisteröi herkästi käyttäjän liikeet, kun tämä nauttii dildovibraattorista sisällään. Nämä liikkeet välittyvät kumppanin penikselle Titan-masturbaattoriin. Kummankin laitteen voi myös yhdistää FeelConnect-sovelluksen kautta aikuisviihdevideoihin, jolloin luvassa on ultimaattinen virtuaalielämys.

Voitte tavata myös suojatun yhteyden kautta verkkokameran välityksellä, jolloin näette toisenne tuhmien leikkienne aikana. Sekä vibraattori että masturbaattori toimivat hyvin myös soololeikeissä, ilman kumppania.

Interaktiivinen yhteys mukaan luettuna sekä Pearl että Titan tarjoavat käyttöön 7 erilaista värinäasetusta. Pearl-dildovibraattorin pinta on silkinpehmeää silikonia ja Titan on varustettu pehmeällä TPE-holkilla, joka tarjoaa todella aidonkaltaista tuntumaa.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Kiiroo Titan & Pearl2 Vibraattorisetti Pareille

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful