Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO Beads Mini var 1

Yhteenveto

Tehokkaat lantionpohjan lihasten harjoitukset vahvistavat lantionpohjaa ja lisäävät emättimen tuntoherkkyyttä. Siten ne lisäävät myös seksuaalista nautintoa. Sekä kätilöt että gynekologit suosittelevat lantionpohjan harjoittamista geishakuulien avulla.

Voit käyttää Luna Beads Mini -kuulia saadaksesi nautinnollisia kokemuksia yhdessä kumppanisi kanssa tai harjoittaaksesi lantionpohjaasi tehokkaasti. Huomioithan, että LELO Luna Beads Mini ‑kuulia suositellaan alle 30-vuotiaille, synnyttämättömille naisille, sillä pienet kuulat vaativat vahvempia lihaksia. Jos olet yli 30-vuotias ja/tai synnyttänyt, suosittelemme LELO Luna Geishakuulia, jotka ovat kookkaammat.

Tuote koostuu neljästä laadukkaasta ABS-muovista valmistetusta kuulasta sekä silikonisesta vyöstä, johon kuulat kiinnitetään. Kaksi kuulista painavat 28 g ja toiset kaksi painavat 37 g. Voit käyttää niitä eri yhdistelmissä riippuen lihaksistosi kunnosta. Aluksi voit kokeilla vain kevyitä kuulia, erityisesti jos käytät geishakuulia ensimmäistä kertaa. Lihastesi vahvistuttua voit vaihtaa toisen tai molemmat kuulat painavampiin.

Aseta kuulat kuulavyöhön. Vie kuulat emättimeesi ja jännitä lantionpohjan lihaksia niiden ympärillä. Vedä peräaukkoasi kevyesti sisäänpäin ja jatka lihasten jännittämistä. Vedä lihaksia sisään emättimen alueella kuin pidättäisit virtsaa. Vapauta ja jännitä lihakset uudelleen. Jatka harjoittelua noin 5 minuutin ajan.

Luna Beads Mini -kuulissa on pehmeä silikoninaru, jonka avulla ne on helppo vetää ulos. Suosittelemme, että käytät tipan vesipohjaista liukuvoidetta kuulien kanssa, jotta ne on miellyttävämpi laittaa paikalleen. LELO:n oma liukuvoide sopii tähän tarkoitukseen mainiosti. Käytön jälkeen kuulat voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja LELO:n omalla puhdistussuihkeella.

Luna Beads Mini -kuulat toimitetaan kauniissa laatikossa, ja niiden mukana tulee satiinipussi kuulille sekä näytepakkaus liukuvoidetta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Laatu:
Julie - 9. jan. 2019
Minulla on aina ollut silmää Lelon tuotteille, koska laatu on huippuluokkaa eikä Luna todellakaan ole pettymys! Suunnittelu on niin hyvä ja tarjoaa mahtavaa stimulaatiota. En voi kuin suositella
0
Hulluna asteittaisiin painoihin
M - 19. jul. 2015
Olen käyttänyt bullet-masturbaattoreita viikon ja olen iloisesti yllättynyt. En ollut koskaan aiemmin kokeillut sellaisia, ja olin hieman epävarma siitä. Mutta se oli niin mukavaa, että ensimmäisenä päivänä pystyin laittamaan vaaleanpunaisen ilman koteloa ja siten tuntemaan hieman ennen kuin aloin nostamaan painoa. Seuraavina päivinä tein sen yhdellä sinisellä ja nyt käytän kahta vaaleanpunaista. Mielestäni ne on erittäin helppo laittaa paikalleen ja sitä on vaikea tehdä väärin. Kävelen niiden kanssa ja teen askareita kotona ilman ongelmia. Ne on helppo puhdistaa ja laatikko on tyylikäs ja huomaamaton säilytettäväksi kylpyhuoneessa. En tiedä vielä toimivatko ne, mutta voin tuntea, että töitä tehdään alakerrassa :)
0
Luna-helmet.
Cordessa - 6. jun. 2013
Olin itse asiassa hieman huolissani turvallisuudesta, kun ostin tämän tuotteen (Olisi hirveän noloa mennä lääkäriin poistattamaan sitä), mutta tuote toimii pitkälti kuten tamponi. Makaat vain selällään sängyssä, rentoudut lantioon ja asetat kuulan ylös niin, että vain narunpää ulos, ja kuula on n. 2 cm vaginan sisällä. Et todellakaan tunne palloa sellaisenaan, mutta tiedät sen olevan siellä (kuten tamponin kanssa) ja se luonnollisesti antaa tietynlaisen raskauden tunteen liikkuessa, mutta muuten tuote on varsin mukava käyttää, eikä vaadi paljon huomiota, kuten olin pelännyt. Tuote on helppo koota ja purkaa puhdistusta varten, mikä on mielestäni selkeä plussa. Pakkauksessa on myös ohjekirja, joka on lukemisen arvoinen. En vielä tiedä toimiiko tuote ja antaako se halutun tuloksen, mutta mietin, että tuntuu ainakin toimivan :) Lyhyesti sanottuna, paljon helpompi ja mukavampi tuote käyttää kuin odotimme.
0

LELO Beads Mini

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful