Geishakuulat

Täältä löydät valikoimamme geishakuulat, -pallot ja lantionpohjan harjoittajat vahvistamaan lantionpohjasi lihaksia. Lihasharjoittelu auttaa lisäämään emättimen alueen tuntoherkkyyttä, jolloin nautinnollisten orgasmien saaminen helpottuu. Lisäksi vahva lantionpohja ehkäisee virtsankarkailua.

Myydyimmät tuotteet

Kaikki Tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Pituus
Sisään asetettava pituus
Halkaisija
Ominaisuudet
Bejeweled (2)
Kauko-ohjattava (5)
Ladattava (6)
Matkalukko (1)
Paristokäyttöinen (3)
Säädettävä (1)
Sovelluksella ohjattava (5)
Splashproof (2)
Vesitiivis (7)
Vibrating (8)
Materiaali
100 % ruusukvartsi (2)
100% Natural Black Obsidian Crystal (1)
ABS-muovi (3)
EVA Foam (1)
Jade (2)
Muovi (2)
Ocean-bound PP plastic (1)
Silikoni (36)
Teräs (1)
Tuotemerkki
Amaysin (7)
B Swish (1)
baseks (2)
Belladot (1)
Dorcel (1)
Elvie (1)
Empelvic (1)
FemmeFunn (1)
Fifty Shades of Grey (3)
Fun Factory (2)
GoGasm (1)
Intimina (5)
Jade Goddess (1)
Je Joue (3)
Joydivision (1)
La Gemmes (2)
Le Wand (2)
Lelo (1)
Master Series (1)
Minds of Love (2)
Mystim (1)
Nalone (1)
ohhcean (1)
OhMiBod (2)
Ovo (1)
Perifit (1)
Satisfyer (4)
Seven Creations (2)
Sex & Mischief (1)
Shots Toys (1)
Sinful (6)
Svakom (1)
TensCare (2)
Trinity Vibes (1)
Vibio (1)
We-Vibe (1)
You2Toys (1)
Näytä kaikki 70 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 70 tuotteesta
Näytä lisää

Geishakuulat - oikotie parempaan seksielämään

Näin käytät geishakuulia

Oletko kuullut geishakuulista aiemmin? Jos olet synnyttänyt tai kärsinyt ongelmista virtsanpidätyksen kanssa, olet varmasti. Mutta jos et ole, nyt on hyvä hetki tutustua geishakuuliin. Lyhyesti sanottuna ne ovat nimittäin oikotie parempaan seksielämään ja terveempään lantionpohjan lihaksistoon. Iästäsi ja kokemustasostasi riippumatta geishakuulilla harjoittelu on aina hyvä idea, sillä se voi todella muuttaa elämäsi.

Geishakuulat ovat apuväline lantionpohjan lihasten harjoittamiseen. Kuten kaikki muutkin vartalon lihakset, lantionpohjan lihaksisto kaipaa harjoitusta, jotta se pysyy parhaassa toimintakunnossa. Lantionpohjaa voi harjoittaa ilmankin kuulia tekemällä puristusvoimaharjoituksia, mutta kuulilla harjoittelu antaa paremmat tulokset. Halutessasi harjoitella kuulien avulla, vie kuula tai kuulat emättimeesi. Liukuvoiteen avulla ne on helpompi saada paikalleen. Kun geishakuula tai -kuulat ovat sisällä, teet vain niiden kanssa samoja harjoituksia kuin olisit tehnyt ilman kuulia. Samoin kuin kaikessa muussakin voimaharjoittelussa, harjoituspainon lisääminen tekee harjoittelusta vaikeampaa ja antaa parempia tuloksia. Sitten kun olet harjoitellut tarpeeksesi, otat vain kuulat ulos ja puhdistat ne.

Geishakuula - vahvempi ja terveempi lantionpohja

Valitettavasti monet ajattelevat, että vain virtsankarkailusta kärsivät naiset hyötyvät lantionpohjan lihasten harjoittamisesta. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä kaikki naiset iästä ja kokemustasosta riippumatta tarvitsevat vahvaa lantionpohjaa, ja siksi geishakuulia suositellaan todellakin kaikille naisille. Mutta miksi sitä sitten tarvitaan? Vahvoja lantionpohjan lihaksia on huomattavasti helpompi hallita, ja siitä on apua sekä virtsankarkailun estämisessä että kaikenlaisessa vaginaalisessa seksissä.

Vahva lantionpohja on myös tuntoherkempi, mikä lisää omaa nautintoasi, ja voimakkaiden alapään lihasten avulla voit tarjota myös kumppanillesi nautinnollisempaa seksiä. Terve lantionpohja kestää paremmin synnytyksen aiheuttaman rasituksen, ja jos olet jo synnyttänyt, lantionpohjan lihakset palautuvat nopeammin kun harjoitat niitä aktiivisesti. Voisikin sanoa, että treenaaminen on yhtä tärkeää kuin intiimihygieniasta huolehtiminen.

Kaikentasoisia geishakuulia

Sinful.fi-verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman erilaisia geishakuulia, jopa siinä määrin, että niistä voi olla vaikea valita. Pitäisikö hankkia yksi geishakuula vai useamman kuulan setti? Entä minkä painoisia niiden pitäisi olla? Pääsääntönä voi pitää sitä, että painavammat kuulat tekevät treenistä haastavampaa.

Aloittelijan kannattaa valita ensin kevyemmät kuulat ja sijoittaa painaviin vasta siinä vaiheessa, kun kevyiden kanssa treeni ei enää tuota tuloksia. Kannattaa myös kiinnittää huomiota kuulien kokoon, materiaaliin ja pintarakenteeseen. Mitä pienemmät ja sileämmät kuulat, sen vaikeampaa niitä on hallita. Valikoimastamme löytyy myös kuulia, joiden määrää ja järjestystä voi itse säätää, jolloin treeni tehostuu entisestään.

Jos et millään osaa tehdä päätöstä kuulien suhteen, ota ihmeessä yhteyttä seksilelukauppamme asiakaspalveluun. Olemme aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi sähköpostitse tai puhelimitse. Tunnemme kauppamme geishakuulat hyvin, ja annamme mielellämme ohjeita myös harjoittelun suhteen. Meiltä saat varmasti juuri sinulle parhaiten sopivat geishakuulat.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi