Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lovense Seksikone var 1

Lovense Seksikone

Sinful.fi suosittelee
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €
Sis. ALV
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €
Sis. ALV
949,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Oletko valmis kyltymättömästi jyskyttäviin automaattinautintoihin? Lovensen seksikone on sotilaallisen tarkka, joten saat juuri sitä mitä haluat.

Tämä jykevä kone on vakaa ja helppo koota. Saat sen mukana kaksi dildoa, jotka voi kiinnittää Vac-U-Lock-adapteriin. Nauti tuhmista työntöliikkeistä, jotka tarjoavat kyytiä sekä sinulle että kaverillesikin - kaksipäinen muotoilu mahdollistaa kahden hengen tuhmat leikit samanaikaisesti.

Säädä työntöliikkeiden kulmaa, pituutta ja korkeutta makusi mukaan, valitse sopiva dildo ja löydä oikea asento tuhmaan nautintoon. Lovensen sovelluksen avulla voit antaa kumppanisi ohjata konetta vaikka toiselta puolen maapalloa.

Sovelluksen voi yhdistää myös aikuisille suunnattuihin videopeleihin tai webcam-sivustoihin.

TuotemerkkiLovense
Tuotteen paino (g)13300
MukanaKuusiokoloavain, Dildot, Virtalähde, Virtapistoke, Adapteri, Säilytyspussi
Ensisijainen materiaaliMetalli
VäriMusta
LiukuvoidesuositusVesipohjainen
Pakkauksen kieliKiina, Ranska, Saksa, Tšekki, Englanti, Espanja
SKU26889
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Villi kokemus!
Anonymous - 13. mar. 2024
Kova ja syvä tunkeutuminen sai uuden merkityksen, kun tämä tuli mukaan. Tämä on investointi omaan nautintoosi. Minusta sitä on helppo säätää korkeuden ja työntövoiman pituuden suhteen. Liittyy helposti sovellukseen, mutta tämä koneeseen kytkettävä ohjaus toimii parhaiten.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Uskomatonta!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tukeva, helppo koota ja käyttää.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Paras kokeilemamme X-kone!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on neljäs kuudes kone, jonka ostimme sen jälkeen, kun muut mallit rikkoutuivat huonon laadun vuoksi, ja meidän on sanottava, että olemme hirvittävän tyytyväisiä ja yllättyneitä siitä, kuinka hyvä tämä tuote on! Lähes äänetön (vain elektroniikan ääni), hyvä lujuus, erittäin hyvä koneen koko suhteessa sen tuottamaan lujuuteen. Parasta kaikesta on kuitenkin App-ohjaus, kyllä voit tehdä tavallisia asioita sen hallitsemiseksi, mutta mitä monet luultavasti kaipaavat, on se, että voit säätää huippunopeutta, joka oletusarvoisesti on asetettu 70% JA voit säätää, kuinka paljon vastusta kone sallii ennen kuin se sammuu turvallisuussyistä! Ainoa asia mitä voisin kuvitella olisi ollut hieman painavammat jalat, koska se voi alkaa liikkua joskus (jotkut kulmat), mutta ei voi valittaa siitä miten kone on!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Ensimmäinen koneeni
Anonymous - 13. mar. 2024
Helppo koota, on myös hyviä Youtube-videoita siitä, miten se kootaan. Olisin halunnut tietää ennen koneen ostamista, että koneessa on kaksi ruuvia, jotka ovat herkkiä. Toinen kiinnittää itse käsivarret koneeseen ja toinen säätää iskun pituutta. Jos jompikumpi näistä ruuveista ruuvataan kokonaan irti, kone ilmeisesti tuhoutuu, eikä niitä voi enää käyttää. On vielä kaksi ruuvia, joita pitää säätää suhteellisen usein, jos ne eivät ole sitä. Se voi olla edessä seisten sellaisenaan. Puuttui kiinnitystyökalu, mutta kävi ilmi että st 8 oli yhden jalan muovin sisällä. Kun taas kpl 6 oli täysin erillisessä paketissa. Eli vinkkini on muovata kaikki ennen kokoonpanoa jos ei löydy kuusiokoloavainta suoraan. Hauska käyttää kaukaa, hieman hankalaa alussa löytää oikea korkeus ja kulmat. Ainoa miinus käytössä on, että jos olet tiukka tai puristat kovaa, se hidastuu tai pysähtyy turvallisuussyistä vastuksen vuoksi. Tätä voi säätää sovelluksessa, mutta se ei valitettavasti riitä minulle. Kun tajusin, mikä oli minulle sopiva, se oli uskomattoman ihana kokemus. Olen tyytyväinen valintaani.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful