Seksikoneet

Oletko koskaan kokeillut seksikonetta? Me tarjoamme laajan valikoiman säädettäviä ja kannettavia malleja sekä miehille että naisille. Seksikoneet tarjoavat monia uusia ja yllättäviä mahdollisuuksia seksileikkeihin.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Materiaali
ABS-muovi (15)
Alumiini (9)
Metalli (12)
Muovi (3)
Neopreeni (1)
Nylon (1)
Polyesteri (1)
Puu (1)
PVC (2)
Ruostumaton teräs (2)
Silikoni (7)
Teräs (6)
TPE (4)
TPR (2)
Vinyyli (1)
Tuotemerkki
Doc Johnson (5)
Excellent Power (1)
F-Machine (6)
Fantasy For Her (1)
Fetish Fantasy Series (2)
Frisky (1)
Hismith (7)
Liberator (1)
LoveBotz (23)
Lovense (1)
Master Series (2)
MOI (1)
NMC (1)
Shockspot (5)
Sportsheets (1)
Suck-O-Mat (2)
TOYJOY (1)
Wand Essentials (1)
You2Toys (7)
Näytä kaikki 70 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 70 tuotteesta
Näytä lisää

Seksikoneet hauskempaan seksielämään

Viekää seksielämänne seuraavalle tasolle

Seksikone on fantastinen keksintö. Sen avulla voi nimittäin kokea seksin aivan uudella tavalla, joka ei välttämättä muistuta juurikaan perinteistä itsetyydytystä tai yhdyntää. Seksikoneen avulla voitte nauttia tuhmista, kiihottavista hetkistä yhdessä ennenkokemattomilla tavoilla. Ehkä olette jo aiemmin kokeilleet pareille suunnattuja seksileluja ja saaneet sitä kautta hauskoja ja haastaviakin kokemuksia, mutta nyt olette valmiita ottamaan seuraavan askeleen ja tuomaan uuden ulottuvuuden seksielämäänne.

Seksikoneille yhteistä on se, että niiden tarjoama stimulaatio on tavalla tai toisella automatisoitu. Niinpä koneen käyttäjä voi vain keskittyä omaan nautintoonsa ilman sen kummempaa panostusta. Niiden avulla voi myös luoda erilaisia kiihottavia skenaarioita, joissa kumppani voi olla mukana joko katsomassa tilannetta tai osallistumassa siihen esim. ohjaamalla laitetta kaukosäätimen avulla.

Nauttikaa kokeilevammasta seksistä

Kun otatte seksikoneen osaksi seksielämäänne, voi se tarkoittaa myös sitä, että seksistä tulee entistäkin kokeilunhaluisempaa ja monipuolisempaa. Monet saatavilla olevista koneista on valmistettu siten, että niin miehet kuin naisetkin voivat käyttää niitä. Useimmat niistä keskittyvät joko vaginaaliseen tai anaalipenetraatioon, mikä tarkoittaa sitä, että ne voivat palvella teitä molempia. Toki saatavilla on myös pelkästään miehille tai naisille suunniteltuja versioita, mutta niissäkin kumppani voi olla leikissä mukana vähintäänkin katsojana.

Monet seksikoneet tarjoavat mahdollisuuden stimulaation ohjaamiseen joko johdollisen tai johdottoman kaukosäätimen avulla. Sitä voi käyttää itse, jolloin koneen liikkeet ovat aina hallinnassasi, mutta eroottisempi vaihtoehto on antaa kaukosäädin kumppanin käsiin, jolloin tilanteeseen tulee pieni annos ennalta-arvaamattomuutta. Monista kumppanin nautinnon seuraaminen on todella kiihottavaa, ja vielä kiihottavampaa on sen hallitseminen.

Seksikoneella lisämaustetta makuuhuoneen puolelle

Penetraatiota tarjoavat seksikoneet onkin jo mainittu, ja niistä on olemassa muutamiakin erilaisia versioita. Erilaiset säädettävät mallit ovat todella suosittuja, sillä niitä voi käyttää monenlaisissa asennoissa, mutta lisäksi saatavilla on mm. ratsastettavia versioita. Jos penetraatio ei kuitenkaan kiinnosta, naisille on saatavilla klitoriksen kiihottamiseen keskittyviä malleja, joissa ei välttämättä ole penetroivia osia lainkaan. Miehille puolestaan löytyy erilaisia peniksen lypsämiseen tarkoitettuja koneita, jotka saavat aikaan todella vastustamatonta imutusta.

Monesti laitteet ovat perusseksileluja kookkaampia ja vaativat tilaa sekä käytettäessä että säilytettäessä. Poikkeuksiakin kuitenkin löytyy, sillä jotkut koneet ovat vain vähän perinteisiä seksileluja suurempia. Silloin ne eivät yleensä ole aivan yhtä tehokkaita kuin kookkaammat versiot, mutta niissä on silti tarpeeksi ytyä moniin ihaniin orgasmeihin. Jos tilaa täysikokoiselle laitteelle ei löydy, saatavilla on silti erinomaisia vaihtoehtoja nautinnollisiin leikkeihin.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi