Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lovers Premium Eroottiset Seksinopat var 1

Yhteenveto

Lovers Premium Eroottiset Seksinopat tuovat hauskaa vaihtelua esileikkiinne tarjoamalla kiihottavia haasteita.

Settiin kuuluu kolme eriväristä, pehmeää seksinoppaa ja pieni säilytyspussi.

Violetti noppa näyttää, mihin kohtaan vartalolla tekeminen kohdistetaan. Musta noppa näyttää, mitä vartalonosalle on tarkoitus tehdä (esim. hieroa, suudella tai kutittaa). Valkoinen noppa näyttää, missä tekeminen on tarkoitus tapahtua (esim. keittiössä, olohuoneessa tai makuuhuoneessa).

Antakaa noppien päättää puolestanne ja nauttikaa uusista kokemuksista. Peli on englanninkielinen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hauska ja helppo
Dennis - 29. sep. 2019
Helppo ja nopea pieni peli, jolla on hauskaa saada leikit käyntiin. Vaikka se tuntuu aluksi hieman hullulta, saat juonen päästä kiinni nopeasti. Ja kolmen nopan kanssa yhdistelmiä on runsaasti, mutta kaikki ehdotukset eivät ole yhtä hauskoja. Mutta yleensä meillä on ollut hauskaa sen kanssa!
0
Parille, joka on valmis haasteisiin
Esbjerg - 9. jan. 2019
Ostin tämän tuotteen, jotta minä ja poikaystäväni pääsisimme pois mukavuusalueeltamme ilman, että kukaan päättäisi mitä tehdä. Meille molemmille on ollut megahyvä kokeilla sitä ja se on osoittanut myös kuinka paljon luotamme toisiimme :)
0
Hauska ja seksikäs peli
C.C. - 18. nov. 2013
Kun heittää noppaa, jännitys kasvaa, ja se on hauska ja erilainen tapa aloittaa esileikki. Kolme pientä ruutua määräävät seksuaalisen kohtalosi seuraavien minuuttien aikana, ja tämä voi olla hauskaa, mutta myös erittäin eroottista. Noppia on helppo käsitellä ja ne voidaan ottaa mukaan minne tahansa, koska ne ovat niin pieniä ja kevyitä. Ne sopivat erinomaisesti niin matkoille, viikonloppureissuille kuin myös kotona puuhasteluun. Jos yövyt paikassa, jossa tila on ongelmana, yksi kuutio (jossa on "minne mennä") voidaan ottaa pois, jolloin peli johtaa vain sänkyyn. Noppa voi olla hyvä innoittamaan, jos inspiraatio on loppunut, sillä yhdistelmiä on monia - mutta pidemmän käytön jälkeen ehdotukset voivat tuntua hieman "liian kokeilluilta". Jos haluat leikkiä ja pitää hauskaa sekä saada inspiraatiota, nopat ovat ihanteelliset - ne ovat myös hyvä idea adventtilahjaksi jouluna!
0
Hauska peli
Anonymous - 13. mar. 2024
Jos haluat piristää muuten tylsää seksielämääsi -
Konekäännös sivustolta sinful.se

Lovers Premium Eroottiset Seksinopat

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful