Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Maddys Kitty Keinovagina var 1

Maddys Kitty Keinovagina

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Maddys Kitty Keinovagina on upea, käsikäyttöinen itsetyydytysväline miehille.

Maddys Kitty muistuttaa aitoa emätintä ja se on valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joten käyttökokemus on varsin luonnollinen. Holkin sisäpuoli on juomutettu nautintoa lisäävällä kuvioinnilla.

Keinovaginan suuaukko on varsin pieni, mutta koska materiaali on erittäin joustavaa, Maddys Kitty sopii useimmille miehille.

Voi itse hallita keinovaginan tiukkuutta puristamalla sitä kädelläsi käytön aikana.

Suosittelemme käyttämään keinovaginan kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi mahdollisimman luonnollisen kokemuksen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ensimmäinen kokemus
Jokke - 1. apr. 2019
Liian pienikokoinen ja sen myötä hieman vaikea käyttää, muuttui tahmaiseksi kun pesi (ehkä vaatii puuteroinnin). Jäänyt kaapinpohjalle kokeilun jälkeen.
Karvakolo
Ulla Taalasmaa - 27. jan. 2019
Poikaystävä tykkäsi, mutta materiaali suorastaan houkuttelee karvoja tarttumaan sen pintaan ja se on todella tahmea ja likainen.
Mukava, mutta ei sovi minulle.
Anonymous - 6. may. 2016
Tämä oli hieman odotettua pehmeämpi. Myös hieman pienempi. Siinä lukee selvästi pituus ja niin edelleen, mutta se oli jotain muuta kuin nähdä/pidellä itse. Se näyttää itse asiassa aika mukavalta. Melkein kutsuvalta. Omassani oli pieni repeämä yhdessä häpyhuulessa, mutta muuten hyvässä kunnossa. Heikko haju, jos nenän työntää koteloon. Olin hieman epäluuloinen sen mukana toimitetun liukuvoiteen suhteen. näyttää vesipohjaiselta, mutta siinä ei sanota, mitä se on. Haisee hieman tiukalta. En käyttänyt tätä. Tunne itsessään on ok. Kerran onnistuin tunkeutumaan. Hieman intensiivinen, mutta todella liian tiukka minulle. Tämä juttu on vain -erittäin- tiukka. Luultavasti hieno joillekin, mutta minulle se on liikaa. Tämä aiheutti myös sen, että aukko halkeili kahden käyttökerran jälkeen, vaikka käytin paljon vesipohjaista voiteluainetta.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Todella hienoa!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Minulla ei ole paljon kokemusta irtokehikoista, sillä tämä on ensimmäinen kehoni. Mutta voin sanoa, että se on ehdottomasti hintansa arvoinen. Se on niin mukava, että en enää koskaan enää runkkaa "tavallista" uudelleen. Tästä hinnasta se saa selvästi 5/5. Täydellinen niille, jotka ovat aloittelijoita kuten minä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hyvä ja yksinkertainen
Anonymous - 13. mar. 2024
Toimii hyvin, tuntuu hyvältä peniksen ympärillä ja on helppo käyttää ja puhdistaa. Käytä sitä liukuvoiteen kanssa
Konekäännös sivustolta sinful.se
Ihana tunne
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin hieno emätin. Tuntuu hyvin samankaltaiselta kuin oikea emätin, kun asetat peniksen sisään. Voit helposti hallita, kuinka tiukalta sen pitäisi tuntua, kun teet sen kädelläsi. Siinä on pieni sisääntuloreikä, mutta se on vain hyvä, joten se tuntuu kuin nuoren tytön emätin. Sitä on kuitenkin hieman vaikea hallita, koska se on niin pehmeä eikä siinä ole ulkohylsyä, joka pitää sen paikallaan. Mutta mukavaa materiaalia.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Liian tiukka
Anonymous - 13. mar. 2024
Jos sinulla on hieman suurempi penis, en suosittele tätä, erittäin tiukka, yritin käyttää paljon voiteluainetta, mutta se työnnetään vain "takana" olevan reiän läpi, joten ei ole todellista liukuvaa tunnetta. Valitettavasti ensimmäinen löysä kehto en voi käyttää
Konekäännös sivustolta sinful.se
OK hintaan nähden
Anonymous - 6. nov. 2015
Erinomainen lelu hintaan, joka lisää nautintoa, mutta valitettavasti erittäin kapea aukko, joka vaikeuttaa käyttöä, vaikka runsaasti voiteluainetta.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Huikea!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tuote on yksinkertaisesti ihana :-)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Mukavia leluja
Anonymous - 12. sep. 2016
Hintaansa nähden se on erinomainen lelu, jolla voit piristää yksinoloa ;)
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful