Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Master Series Cock Shock CBT E-stim Penisrengas var 1

Master Series Cock Shock CBT E-stim Penisrengas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kiihottaako ajatus Cock-and-ball-torture -leikeistä? Toteuttakaa ultimaattiset CBT-fantasianne amerikkalaisen Master Series -tuotemerkin Cock Shock -penisrenkaan avulla.

Treenaa suosikkisubiasi sähköä johtavan penisrenkaan avulla ja nauti hänen ollessaan täysin sinun vallassasi.

Kaukosäätimen kantomatka on 24 metriä ja sen avulla voit tarjota subillesi sekä kiihottavaa värinää että voimakasta sähkövirtaa. Käytä ääni- ja valotoimintoja tehdäksesi treenistä vieläkin intensiivisempää, jolloin saat varmasti kuuliaisen subin.

Tarranauhakiinnitys takaa säädettävyyden ja pitää renkaan hyvin paikoillaan riippumatta peniksen koosta.

Master Series on suunniteltu erityisesti hardcore-dominanssileikkeihin ja Cock Shock sopiikin parhaiten kokeneille, laatutietoisille CBT-harrastajille.

Toimii 2 x AAA-paristolla ja 1 x 9V-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Yllätyin tehokkuudesta ja iloitsin!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tuote toimitetaan ilman käyttöohjeita... kärsimättömille tiedoksi, että muovikannen avaamiseksi ja paristojen asentamiseksi on kierrettävä pienet metallitapit irti. Kaukosäätimessä on 2 lisäpainiketta: 1 pieni valkoinen valo ja vihellystoiminto (äänitaso säädettävissä kolmella tasolla). Tärinätoiminto on kevyt, mutta miellyttävä... mikä on ristiriidassa sähköisen toiminnon kanssa, joka on melko väkivaltainen! Tämä ei ole lelu, vaan todellinen kidutusväline! Kaiken lisäksi seksituessa ei ole kytkintä ==&gt; ei ole vaaraa, että se pysähtyy yllättäen. Itse käytän sitä strip tease-esityksissä, joissa annan kaukosäätimen yleisölleni, ja tytöt ovat iloisia voidessaan valita toiminnan tyypin: toiminta <= VS => rangaistus!
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Kivuliaat kuoppia
Anonymous - 11. sep. 2021
Tämä on ollut minulla jo jonkin aikaa. En ole kokeillut sitä kovin paljon, koska se antaa voimakkaan iskun suoraan palleihin. On alistuva, ja hallitseva nainen, jonka kanssa olen käyttänyt sitä, näyttää pitävän siitä kovasti. Häntä kiehtoo kipu ja saamani reaktiot. Tulee avuttomaksi, kun kaukosäädin on dominani käsissä, eikä tiedä, minne laittaa minut. Suositellaan niille, jotka haluavat olla hallinnassa.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Heikkoa tavaraa!
Anonymous - 13. mar. 2024
Näyttää perverssiltä, mutta ei aiheuta kivuliaita sähköiskuja. Hieman pettynyt, valitettavasti!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Tehokasta koulutusta!
Anonymous - 13. mar. 2024
Penisrengas voi antaa sekä kutkuttavia värähtelyjä että kivuliaita sähköiskuja palleihin. Sisäänrakennettujen ääni- ja valotoimintojen ansiosta lelu on ihanteellinen kurittamiseen. Sähköshokkeja voidaan antaa kolmella eri voimakkuusasteella, ja korkein taso on sellainen, jota kovinkin masokisti todennäköisesti tekee kaikkensa välttääkseen. Mutta sitten taas, he voivat vain käyttäytyä... Käyttöönotto ei ole kovin intuitiivinen, mutta asiakaspalvelun hyvän (ja nopean!) avun ansiosta se sujui ongelmitta :) Erittäin suositeltava tuote!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful