Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Master Series D'Primer Penisplugi var 1

Master Series D'Primer Penisplugi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Amerikkalaisen Master Series -tuotesarjan D'Primer Penisplugi avaa tien erityisen kinkyihin ja kiihottaviin dilataattorikokemuksiin. Sen avulla laajennat ja stimuloit virtsaputkeasi tehokkaasti.

Plugi on valmistettu joustavasta silikonista, joka mukautuu vartalon liikkeisiin ja on siksi helppo asettaa paikoilleen sekä tuntuu miellyttävältä käytössä - myös pitempien leikkien aikana.

Plugin varressa on pieniä kuulamaisia kohoumia, jotka tuovat lisämaustetta leikkeihin. Aivan kuten anaalihelmet, sauva viedään hitaasti virtsaputken sisälle yksi kuula kerrallaan, kunnes saavutat haluamasi laajennuksen.

Plugi ei ole ontto, joten sen ollessa paikallaan ejakuloiminen on mahdotonta. Tarjolla on siis erityisen intensiivinen käyttökokemus.

Plugin päässä on kestävä silikonirengas, jonka avulla tappi on helppo vetää ulos. Sen voi vetää ulos esim. juuri orgasmin hetkellä, jolloin kliimaksi tuntuu entistäkin voimakkaammalta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
plugi
68 - 30. aug. 2019
Aika suuri mutta toimii

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful