Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Master Series Dark Pod Kauko-ohjattava Kiihotinkuula var 1

Master Series Dark Pod Kauko-ohjattava Kiihotinkuula

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tuhma ja tyylikäs Master Series Dark Pod Kauko-ohjattava Kiihotinkuula on täydellinen valinta kuumien parifantasioiden toteuttamiseen.

Kuulan pehmeät kurvit ja ergonominen muoto mukautuvat anatomiaasi, joten se on helppo asettaa oikeaan kohtaan emättimen sisälle. Siellä se hemmottelee sisäisiä erogeenisiä alueitasi 3 värinätasolla ja 7 rytmillä.

Huomiota herättämättömän kaukosäätimen avulla sinä ja kumppanisi voitte viedä leikit makuuhuoneen ulkopuolelle. Kaukosäätimen kantomatka on jopa 10 metriä, joten se mahdollistaa ihanan esileikin konsertissa, ravintolassa tai vaikka elokuvissa.

Kun leikit muuttuvat erityisen kuumiksi, sekä kuulan että kaukosäätimen voi ottaa suihkuun mukaan. Kummatkin ovat vesitiiviitä ja kestävät niin suihkun kuin kylvynkin.

Sekä Dark Pod -kiihotinkuula että sen kaukosäädin on päällystetty silkinpehmeällä silikonilla, joka ei sisällä ftalaatteja. Kumpikin niistä on ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ehh
Vent - 30. nov. 2020
Hankin tämän mahdolliseen julkisilla paikoilla leikkiin, mutta en ollut kovin vaikuttunut. Ensinnäkin ulko-osa ei oikein ylety klitorikseen, joten se on enimmäkseen vain munan värinää. Alin asetus on hiljainen, mutta ei se ei oikein tunnu miltään ja korkein asetus on aivan liian kuuluva ja saa munaosan liukumaan ulos. Kaukosäätimellä ei myöskään voi muuttaa värinäasetusta, sen voi vain kytkeä päälle tai pois. Munaosan värinät ovat mukavia, mutta en pidä sitä sopivana käytettäväksi huomaamattomasti julkisella paikalla.
0
Hullun hyvä!
PH - 13. sep. 2019
Ostin sen lahjaksi vaimolleni. Ennen kuin menimme ulos, hän sai vibraattoriosan minulta. Sitten pidimme sen päällä, taksissa meidän piti sammuttaa se hetkeksi, koska orgasmi oli hyvin lähellä. Ainoa haittapuoli oli, että hallitseva henkilö ei tiedä, onko se päällä / pois päältä tai mikä ohjelma on käynnissä. Luulin sammuttaneeni sen... mutta niin ei ollut ja orgasmista ystäviemme sohvalla tuli kamppailu nautintoa vastaan ja yritys pitää asia muilta salassa. Nainen rakastaa sitä ja tulemme käyttämään sitä monta kertaa samalla tavalla. Tuote tuntuu laadultaan todella hyvältä ja vaimon mielestä se sopii erittäin hyvin. Yksinkertaisesti loistava tuote.
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful