Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Master Series Dilating Mini Ass Anchor Anustappi var 1

Master Series Dilating Mini Ass Anchor Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Master Series Dilating Mini Ass Anchor Anustappi tarjoaa hieman erilaista ja varsin intensiivistä anaalistimulaatiota.

Tämä anustappi näyttää aika pieneltä ja viattomalta tapaukselta kiinni puristettuna, mutta älä anna ulkonäön hämätä. Paikalleen asetettaessa tapin siivekkeet on tarkoitus puristaa yhteen ja sivellä tappiin liukuvoidetta, minkä jälkeen sen voi työntää sisään. Sisällä sen siivekkeet aukeavat, jolloin tunnet sen täyden potentiaalin, sillä siivekkeet stimuloivat kaikkia anuksen sisäisiä tuntoherkkiä kohtia taivaallisesti.

Master Series on kehitetty erityisesti dominanssileikkeihin ja se on suunnattu laatutietoisille BDSM-harrastajille, joilla on jo aiempaa kokemusta fetissiseksileluista. Mini Ass Anchor on kokonsa puolesta kuitenkin sopiva myös aloittelijoille.

Anustappi on valmistettu joustavasta ja korkealaatuisesta TPE:stä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Anchorage plug
Masa - 14. feb. 2018
Alussa vaikea käyttää mutta kun oppi niin hyvä
Erittäin miellyttävä
Nick - 7. jul. 2017
Tämä anustappi on erittäin mukava käyttää; se on valmistettu pehmeästä silikonista ja sitä on helppo taivuttaa, jotta voit asettaa sen. Se istuu hyvin eikä putoa, ellet todella yritä painaa, riippuen vähän siitä, kuinka vahva olet sieltä. Ihmiset ovat valittaneet muualla, että pohja on myös pehmeää silikonia, mikä voi olla ongelma, jos olet jo hyvin avoin; En voi uskoa, että tämä voi olla ongelma muuten, ellet paina sitä aktiivisesti sisälle.
0
Hyvä aloittelijoille
Andreas - 16. jan. 2018
Henkilönä, jolla on kokemusta anaalistimulaatiosta, olin erittäin innoissani kokeilemassa tätä. Varovaisuuden vuoksi valitsin miniversion, sillä halkaisijaltaan 7 cm kuulosti riittävältä. Se osoittautui juuri oikeaksi, ja se koskettaa eturauhasta. Todennäköisesti hankin pian isomman version. Ainoa haittapuoli on, että kun laitat liukuvoidetta sen päälle, se on hieman liukas ja vaikea puristaa työntymistä varten, mutta kun se liukuu sisään, se on hyvä. Helppo ottaa pois.
0
Anaalitulppa
Anonymous - 13. mar. 2024
Loistava tuote, helppo käyttää. Tarjoaa hienon kokemuksen
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful