Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Master Series Disguise Suuaukollinen Kokonaamio Silmäsiteellä var 1

Master Series Disguise Suuaukollinen Kokonaamio Silmäsiteellä

Valitse Koko
Yhdenkoon
28,99 €24,64 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos olet kiinnostunut alistus- ja aistileikeistä, Master Series Disguise Suuaukollinen Kokonaamio Silmäsiteellä on oikea valinta.

Naamio asettuu tiiviisti kasvoille ja sen silmät peittävä pehmustettu silmäside varmistaa, ettei käyttäjän silmiin välity valoa lainkaan, mikä terästää muita aisteja entisestään. Naamio jättää suun paljaaksi, joten voitte leikkiä samalla esim. suukapuloiden tai seksilelujen kanssa.

Naamio on helppokäyttöinen ja sitä voi käyttää osana muuta fetissiasua tai yhdessä muiden fetissituotteiden kanssa saadaksenne vieläkin kiihottavamman kokemuksen.

Disguise on valmistettu hengittävästä elastaanista. Joustavaa naamiota on saatavilla yhdessä koossa, joka sopii useimmille käyttäjille.

TuotemerkkiMaster Series
Tuotteen paino (g)30
KokoYhdenkoon
Ensisijainen materiaaliElastaani
VäriMusta
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU14964
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Jännä
Pupunpäpälä - 11. feb. 2022
En ole vielä uskaltanut laittaa päähän, kerään vähän jännitystä ensin pohdiskellessa sen mahdollisuuksia. Mutta jos olet tyyppiä, joka saa paremman orgasmin kun aistejasi vaimennetaan millä kankaan lumpulla hyvänsä, niin on tämä ihan seksikästä vaihtelua olla oikea maskinkin ;)
Kuva ei anna täyttä oikeutta
Rgd - 31. oct. 2021
Hupun avulla kumppanin kanssa leikit saa uuden tason. Kun pelkkä suu on näkyvillä, tuntuu että vain toinen meistä on oikea ihminen. Yhdistettynä muihin aistileikkeihin, kokemukset on paljon voimakkaampia. Peittävyys ei ole ihan 100%, mutta huomattavasti parempi mitä tavallisissa silmälapuissa.
Paras mitä meillä on ollut
BDSM poika - 18. aug. 2018
Tämä naamio on ehdottomasti suositeltava. Sillä on useita etuja. Se on mukava käyttää useiden tuntien ajan. Voit hengittää vaivattomasti nenän kautta, se istuu hyvin, suuaukko on sopivan kokoinen, etkä näe juuri mitään.
0
Hyvä
Pasm - 13. aug. 2019
Toimii erittäin hyvin, ohut materiaali, joka on joustavaa eikä kuumene niin hirveästi...
0
Kinky ja mukava
X - 18. nov. 2020
Mukava ja pysyy paikallaan aktin aikana. Hupun takia on mahdollista erottaa ääriviivat, mutta ei sen enempää. Reikä suulle olisi voinut olla hieman isompi suihinottoa varten. Voit yhdistää sen jonkinlaiseen suukapulaan, mutta muista, että nenän kautta on hieman vaikeampaa hengittää huppu päällä, joten harkitse sellaista, jossa on hengitysaukko. Se on antanut meille jo monia jännittäviä hetkiä ja antaa toivottavasti paljon lisää!
0
Toimii tarkoitetulla tavalla!
Jakob Widebrant - 18. aug. 2017
Olen kokeillut tätä päälle! Se on niin mukava kuin pitääkin, eikä luisu pois. Nenän kautta voi myös hengittää vaivoin. Se päästää kuitenkin valoa sisään. En ole täysin testannut sitä päivänvalossa, mutta luulen, että ainakin ääriviivat voisi erottaa.
0
Hyvä laatu ja istuvuus
Anonymous - 1. jan. 2022
Hyvä laatu ja antaa naiselle ihanan avuttoman tunteen. Peittää silmät mukavalla tyynyllä, joka on lähes täysin tiivis. Istuvuus on erittäin hyvä ja materiaalit ovat miellyttävän tuntuisia.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Jännitystä molemmille.
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä antoi meille molemmille ylimääräistä jännitystä ja halua.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Toimii hienosti
Anonymous - 13. mar. 2024
Toimii erittäin hyvin. Ehkä se voi kastua hieman, mikä tuntuu antavan hieman "vesilautailun" tunnetta.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Täysin odotusten mukainen
Anonymous - 3. jun. 2022
Se täyttää mutta ei ylitä odotuksiani. Jos voisin toivoa jotakin, haluaisin sen olevan kattavampi, nyt on tulossa valoa. Mutta kaiken kaikkiaan se on hintansa arvoinen.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful