TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Master Series Disguise Suuaukollinen Kokonaamio Silmäsiteellä

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

24,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Jos olet kiinnostunut alistus- ja aistileikeistä, Master Series Disguise Suuaukollinen Kokonaamio Silmäsiteellä on oikea valinta.

Naamio asettuu tiiviisti kasvoille ja sen silmät peittävä pehmustettu silmäside varmistaa, ettei käyttäjän silmiin välity valoa lainkaan, mikä terästää muita aisteja entisestään. Naamio jättää suun paljaaksi, joten voitte leikkiä samalla esim. suukapuloiden tai seksilelujen kanssa.

Naamio on helppokäyttöinen ja sitä voi käyttää osana muuta fetissiasua tai yhdessä muiden fetissituotteiden kanssa saadaksenne vieläkin kiihottavamman kokemuksen.

Disguise on valmistettu hengittävästä elastaanista. Joustavaa naamiota on saatavilla yhdessä koossa, joka sopii useimmille käyttäjille.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful