Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Master Series Slave Häkki var 1

Master Series Slave Häkki

849,00 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Master Series Slave Häkki vie dominanssileikkinne aivan uudelle tasolle.

Tämän helposti säädettävän häkin avulla voit asetella subisi juuri haluamaasi asentoon. Kun tangot on asetettu paikoilleen, ei häkistä ole ulospääsyä ennen kuin vapaus on ansaittu.

Häkkiä voi käyttää esim. niin, että vartalo on muutoin sen sisäpuolella, mutta pää tai takamus jää vapaasti saataville sen ulkopuolelle, jolloin voitte toteuttaa kaikki kinkyt fantasianne.

Päätä itse, milloin kuriton subisi pääsee vapauteen tästä pehmustetusta häkistä ja sitä odotellessa voit kiihottaa, kiusoitella ja nauttia hänestä haluamillasi tavoilla. Orjahäkki antaa kaikki ohjat käsiisi.

Master Series Slave Häkki on valmistettu mustasta tukevasta teräksestä. Se on pituudeltaan 122 cm, leveydeltään 57 cm ja korkeudeltaan 72 cm.

TuotemerkkiMaster Series
Tuotteen paino (g)40100
Korkeus (cm)72
Kokonaispituus (cm)112
Leveys (cm)57
Ensisijainen materiaaliTeräs
VäriMusta
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU20913
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Häkki pikku orjalle
Doika - 8. oct. 2019
Häkki on melko pieni, suurikokoiselle sitä ei kannata suunnitella. Kokoamisessa on tekemistä, mutta sitten käyttö on jokseenkin helppoa. Kuten kokoaminen, säätö ja sulkeminen sujuvat kuusiokokoavaimella. Sisällä ei jää epäselväksi, että on alistettu. Alustan alle jää aukkoa, josta voisi ehkä kuvitella pakenevansa, mutta haluttaessa se voidaan ainakin lisätangoilla - tai vaikka muuten kahlitsemalla- helposti estää. Rakenne vaikuttaa koottuna varsin tukevalta, ei synny epäilystä, että sisältä päästäisiin voimakeinoin.
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful