Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Master Series Mamba Cock Sheath Penisholkki var 1

Master Series Mamba Cock Sheath Penisholkki

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos kaipaat kookkaampaa, täyttävämpää ja pidempää erektiota, Master Series Mamba Cock Sheath Penisholkki on erinomainen valinta.

Tämä penisholkki ilahduttaa sekä sinua että kumppaniasi, sillä se kasvattaa tehokkaasti erektiosi kokoa ja lisäksi sen sisäpuoli on nystyröity nautintoa tuottavilla kuvioilla. Sen ulkopinta on muotoiltu aidonkaltaiseksi, joten sen hyvin erottuvat yksityiskohdat stimuloivat kumppaniasi.

Penisholkkia on helppo käyttää. Vie se erektiosi päälle ja aseta sen tyvessä oleva rengas kivesten ympärille, jolloin holkki pysyy hyvin paikallaan. Holkki on väriltään musta.

Mamba Cock Sheath -penisholkin kokonaispituus on 23 cm ja sen sisäsyvyys on n. 11 cm, mikä sopii useimmille miehille. Itse holkki on 17 cm pitkä ja sen halkaisija on n. 4,5 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Huono
Dip - 3. aug. 2018
Tyttösi saattaa pitää tästä tuotteesta, mutta miehelle? Minun oli vaikea pakottaa keskimääräisen kokoinen penikseni tämän jutun sisään. Tämä on miehille, joilla on hyvin pienet penikset. Silloinkin älä odota tuntevasi mitään muuta kuin epämukavuutta tehdessäsi sitä. Is on pohjimmiltaan dildo, jota käytät tyydyttääksesi kumppaniasi samalla kun tunnet kipua prosessissa.
0
Paksuudesta ei olisi ollut haittaa
Tempted By Night - 21. nov. 2016
Holkki on laadukas eikä materiaali haise ärsyttävästi. Penistä ja kiveksiä on helppo koskettaa joustavan materiaalin ansiosta. Pituus on hyvä, mutta jos haluat paksumman peniksen täyttääksesi kumppaniasi paljon enemmän, tämä holkki ei ole paljon paksumpi kuin tavallinen penis.
0
Ei normaalille penikselle
jon - 29. may. 2021
Liian pieni normaalille penikselle. Materiaali on liian jäykkää, joten sitä ei voi kiertää, jotta se pääsisi penikseen ilman, että edessä on suuri ilmatasku. Hyvä hinta ja näyttää hyvältä.
0
Käytän sitä jatkuvasti
Alexander - 6. jan. 2020
Se on todella mukava päällä ja tyttö rakastaa sitä. Toivon, että sitä olisi saatavana eri kokoisina, paksumpana ja pidempänä.
0
Selvästi hyväksytty.
Luis - 19. oct. 2019
Naisen mielipide: hän piti koosta ja paksuudesta, vaikkakin tuntui hieman liian kovalta tuntuakseen todelliselta. Minun mielipiteeni: Ihanaa nähdä kumppanisi nauttivan täyttymisestä.
0
Aivan kuten se näyttää
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin hyvä
Konekäännös sivustolta sinful.no
Lähetti sen käyttämättömänä takaisin
Anonymous - 13. mar. 2024
Se on paljon kovempaa materiaalia kuin luulisi, joten jos hän on pieni, reunat ja muotoilu todennäköisesti sattuvat hieman, painoimme sitä sormella paketin läpi ja pakkasimme sen taas pois. Se näyttää myös sisältä hyvin pieneltä, ... En usko, että mies pystyy ylläpitämään erektiota, kun se on niin paksua materiaalia. Ostamme sen sijaan toisen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful