Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Master Series Obedience Seksipenkki var 1

Master Series Obedience Seksipenkki

686,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Anna domisi hallita vartaloasi kokonaan Master Series Obedience Seksipenkin avulla.

Penkin avulla voitte luoda oman tyrmänne makuu- tai olohuoneeseen, jolloin pääsette toteuttamaan kinkyjä BDSM-skenaarioita.

Tämä kinky, huippulaadukas seksipenkki on säädettävä, joten saatte jalat ja kädet asetettua haluamallanne tavalla. Päätuen voitte halutessanne irrottaa kokonaan.

Leikkejä voi toki laajentaa seksikoneisiin, piiskoihin, suukapuloihin ja muihin kiihottaviin apuvälineisiin. Vain mielikuvitus on rajana.

Tekonahkainen penkki on pehmustettu ja siinä on leveät, säädettävät nylon-remmit, jotka on varustettu klikkisoljilla, joten ne saa nopeasti päälle ja pois päältä.

TuotemerkkiMaster Series
Tuotteen paino (g)17000
Korkeus (cm)68
Kokonaispituus (cm)127
Ensisijainen materiaaliTeräs
VäriMusta
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU19704
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä
Pahma - 24. mar. 2024
Penkin laatu jopa hieman positiivisesti yllätti, kun epäileväisenä odotin jotain huterampaa. On varsin tukeva ja materiaalitkin ovat laadukkaan oloiset. Harmiksi remmit löystyvät rimpuillessa, pitää itse solmia ne niin että pitävät kunnolla.
Kiinnityspenkki
Helgarts - 6. may. 2021
Tämä on puhdas luksusversio kiinnityspenkistä. Pääkappaletta voi säätää penkillä olevan ihmisen mukaan. Kun ihminen on sidottu, on rajoitettu ja voi vain liikuttaa päätään. Remmi pääkappaleessa voisi olla idea. Jos sitä tarvitsee useampi, on varjon nastat vaihdettava tähtikahvoihin, koska niitä on helpompi käyttää, kun on tarpeen säätää käsivarren ja tuen korkeutta. Muuten kyllä hieno penkki
0
Loistava ostos
AJ86 - 18. jul. 2020
Juuri vastaanotettu ja koottu. Kokeiltu vähän, ja penkillä on mukava maata, koska se on hyvin pehmustettu. Helppo ja nopea kokoaminen on iso plussa. Ehkä kallis, mutta sen arvoinen, koska se voidaan koota 10-15 minuutissa ja on käyttövalmis sen jälkeen
0
Erittäin hyvä tuote
Anonymous - 1. mar. 2022
Erittäin hyvä tuote, laadukkaat materiaalit On sääli, että se ei mahdollista erityisesti suurempaa korkeussäätöä Olisi ehkä hyvä ajatus lisätä mahdollisuus kiinnittää sauva Kaikesta huolimatta tämä penkki on yksi luolaston pakollisista tavaroista.
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Erittäin hyvä tuote
Anonymous - 9. dec. 2023
Laadukas tuote, vastaa odotuksiani. Ainoa ongelma on, että hihnat eivät pidä kovin hyvin. Mutta on mahdollista käyttää hihnoja, jotka todella estävät henkilöä liikkumasta.
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Hyödylliset huonekalut
Anonymous - 5. oct. 2022
Aivan loistava huonekalu. Tytön hyväksymä. Se, että jalat on melko helppo irrottaa mukana tulevalla Umbraco-avaimella, on suuri plussa, jos sitä ei voi jättää avoimeen tilaan.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
loistava tuote
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä kokemus tämän "huonekalujen" käytöstä Hyvä laatu. vastaa odotuksia.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful