Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Minds of Love TrainBalls Vibro Kaukosäädettävä Duo Kiihotinkuula var 1

Minds of Love TrainBalls Vibro Kaukosäädettävä Duo Kiihotinkuula

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Treenaa lantionpohjan lihaksiasi samalla kun Minds of Loven TrainBalls Duo -kiihotinkuula kutkuttelee paikkojasi 3 värinärytmillään ja 4 nopeudellaan. Duo-kiihotinkuula tarjoaa kaksinkertaisen stimulaation kahdella voimakkaalla moottorillaan. Värisevä ja sykkivä liike takaavat erityisen nautinnollisen treenin.

Kevyesti pyöristetty Duo-kiihotinkuula on helppo asettaa. Poistamista helpottaa 9,5 cm:n antenni. Lisää tippa vesipohjaista liukuvoidetta kitkattomaan asettamiseen.

Ohjaa voimakasta ja huomaamatonta stimulaatiota helposti kaukosäätimellä. Jopa 10 metrin kantaman ansiosta voit luovuttaa ohjat parillesi ja jakaa tuhman salaisuuden etäisyyden päässä. 83 g:n kiihotinkuula sopii kaikille, jotka haluavat treenata lantionpohjan lihaksiaan surisevalla lisästimulaatiolla.

Lataa kiihotinkuula ja kaukosäädin mukana tulevilla USB-kaapeleilla. Puhdista kiihotinkuula vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelujen puhdistusaineella hyvän hygienian ylläpitämiseksi. Pyyhi kaukosäädin tarvittaessa liinalla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ajattelin antaa jonkun muun valvoa niitä, mutta sitten minun pitäisi luultavasti käyttää niitä ensin pari kuukautta itselleni. Nauraa vain ja nauraa 5 minuuttia. Sitten ei ole edes itse ohjausta
Anonymous - 13. mar. 2024
Paljon parempi kokemus kuin olin ajatellut. Erittäin suositeltava niille, jotka ovat uteliaita.
Konekäännös sivustolta sinful.no

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful