TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Minds of Love

Minds of Love tarjoaa tyylikkäitä, virtaviivaisia seksileluja suloisissa väreissä. Löydä leikkisästä valikoimasta juuri itsellesi parhaiten sopivat mallit.

Minds of Love - leikkisyyttä ja laatua eroottisiin nautintoihin

Tyyliä ja viettelevää muotoilua nautinnosta tinkimättä

Minds of Love -seksilelut ja eroottiset välineet on suunnattu laatutietoisille naisille, jotka arvostavat tarkkaan harkittua muotoilua ja hienostuneita teknisiä ominaisuuksia. Ne ovat täydellisiä jokaiselle, joka on kiinnostunut seksuaalisesta hyvinvoinnistaan ja haluaa maustaa elämäänsä nautinnollisilla itsetyydytyskokemuksilla.

Tuotemerkin tavoitteena on kehittää suloisten nautintovälineidensä ergonomiaa, viettelevää muotoilua ja teknisiä ominaisuuksia aina vain paremmaksi. He pyrkivät keskittymään siihen, mikä tuotteessa on nautinnon kannalta olennaisinta, ja jättämään pois kaiken ylimääräisen. Leikkisät Minds of Love -vibraattorit, -geishakuulat ja muut tuotteet ovatkin tyyliltään sekä herkullisen kauniita että yksinkertaisen minimalistisia.

Houkuttelevan väriset ja helposti lähestyttävät seksilelut sopivat erinomaisesti niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin nautiskelijoille. Ilahduttavan ulkomuotonsa ansiosta ne sopivat hyvin myös lahjaksi kumppanille tai vaikka kaverille. Kaiken hyvän lisäksi nämä lelut ovat hinnaltaan kohtuullisia, joten niiden kaunis muotoilu ja nautinnollinen stimulaatio on kaikkien ulottuvilla.

Seksuaalista hyvinvointia Minds of Love ‑seksileluilla

Ylelliset Minds of Love -seksilelut laittavat naisen nautinnon keskipisteeseen ja muistuttavat leikkisällä muotoilullaan, että itsetyydytys on iloinen ja ihana asia. Eroottisten lelujen avulla voit tutustua nautintopisteisiisi joko itseksesi tai yhdessä kumppanin kanssa. Ja tiesitkö, että kiihottavan stimulaation lisäksi niillä voi myös parantaa seksielämää?

Mielihyvähormoneja kutkuttavien Minds of Love ‑vibraattorien lisäksi tuotemerkki valmistaa nimittäin myös nautintoa ja seksuaalista hyvinvointia lisääviä geishakuulia, joista on tutkitusti apua lantionpohjan lihasten kunnon ylläpidossa. Kuulien kanssa treenaaminen lisää lantionpohjan alueen tuntoherkkyyttä ja verenkiertoa, jolloin seksi ja orgasmit tuntuvat entistäkin upeammalta. Lantionpohjan treenaaminen sopii kaikille naisille, ja seksuaalisen hyvinvoinnin edistämisen lisäksi se ehkäisee myös virtsankarkailua.

Eikä treenaamisen tarvitse suinkaan olla tylsää! Lantionpohjatreeni ei nimittäin vaadi kuntosalille lähtöä, vaan voit harjoitella vaikka elokuvaa katsoessasi. Kaiken lisäksi leikkisästi muotoillut ja sievän pastellinsävyiset tuotteet inspiroivat tarttumaan haasteeseen yhä uudelleen.

Syötävän suloiset Minds of Love ‑vibraattorit

Kun kaipaat perusteellista hemmottelua omassa ihanassa seurassasi tai kiihottavaa maustetta tuhmaan esileikkiin kumppanisi kanssa, ota Minds of Love ‑seksilelut mukaan. Niillä voi stimuloida sekä ulkoisia että sisäisiä erogeenisia pisteitä, joten luvassa on lukuisia ihania orgasmeja. 

Jotta uudet suosikkilelusi pysyisivät tuliterinä, niistä kannattaa pitää hyvää huolta. Minds of Love ‑vibraattorit on valmistettu ihoystävällisistä, hygieenisistä ja turvallisista materiaaleista, jotka tuntuvat ihanalta ihoa vasten. Suurin osa tuotteista sisältää silikonia, joten niiden kanssa kannattaa käyttää valitsemaasi laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta. Silikonipohjainen liukuvoide voi nimittäin vahingoittaa silikonisten tuotteiden pintaa.

Suosittelemme myös puhdistamaan lelut huolellisesti käytön jälkeen ja säilyttämään ne omassa paketissaan tai säilytyspussissa, niin ne ovat valmiina seuraavia nautinnollisia seikkailuja varten. Puhdistukseen kannattaa käyttää joko mietoa saippuaa tai seksilelun puhdistussuihketta. Lopuksi huuhtele lelu vedellä, tai jos se ei ole vesitiivis, pyyhi sen pinta kostealla pyyhkeellä.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful