Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mr. Membr Suihinottokone var 1

Mr. Membr Suihinottokone

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tarjoa peniksellesi häkellyttävän herkullista kyytiä Mr. Membr -suihinottokoneen avulla. Sen sisärakenne on muotoiltu mukailemaan aidon suihinoton tuntumaa, joten kankesi jokainen senttimetri saa äärimmäisen stimuloivaa tuntumaa.

Lisää reippaasti valitsemaasi vesipohjaista liukuvoidetta, ennen kuin työnnyt upean holkin uumeniin. Nauti sen 7 erilaisesta liikeasetuksesta, jotka tuntuvat entistäkin eläväisemmiltä käyttäessäsi mukana tulevia kuulokkeita. Kytke ne suihinottokoneeseen ja kuuntele viettelevää voihkintaa ja äännähtelyä, joka vie kiihottavan kokemuksen uusiin ulottuvuuksiin.

Koneen pohjassa on imukuppi, joten voit kiinnittää sen mille tahansa sileälle, tasaiselle pinnalle ja antaa mennä ilman, että sinun tarvitsee pidellä sitä käsin.

Kun hommat on toimitettu perusteellisesti päätökseen, puhdista suihinottokone vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella hyvän hygienian varmistamiseksi. Anna sen kuivua kunnolla ennen säilytystä ja lisää kuivaan pintaan seksilelun huoltojauhetta pitääksesi sen pehmeänä, joustavana ja valmiina seuraavaa koitosta varten.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä peruskone hintaluokassaan
Jones - 2. dec. 2021
Kokonaisuutena peruslaadukkaan oloinen paketti. Akun kesto riittävä, yhdellä latauksella ei ole vielä loppunut useamman käyttökerran jälkeen. Helpot ohjausnäppäimet. Imukuppi kiinnitys mahdollistaa tuoten käyttöön ilman käsiä ja tuote selkeästi parhaimmillaan kiinnitettynä. Käsissä pidellessä tuote liikkuu väkisinkin, jolloin stimulaatio ei ole optimaalinen. Lukittuna liikerata taas on hyväntuntuinen. Sitten itse tuntumaan tarkemmin. Holkki ei ole kovin syvä, mutta holkin ja sisäänmenon väliin jää hieman tilaa, joka mahdollistaa syvemmälle painumisen. Holkin syvyyden vuoksi, tällä ei päästä tuollaiseen "deepthroat" tyyliseen suihinotto kokemukseen. Stimulaatio hieman samanlainen, kun pitäisi kädellä varren alaosasta kiinni ja tekisi suulla töitä ylempänä. Ei päästä ihan pohjaan asti imuttelemaan. Painuessa väkisin syvemmälle, moottorin turvatoiminto potkii vastaan, ja kone ei pyöri/liiku väkisin. Hintaluokassaan kuitenkin ihan tyydyttävä väline, varsinkin ilman käsiä käyttäessä. Syvemmällä holkilla päästäisiin kuitenkin nähdäkseni paljon stimuloivampaan kokemukseen. Ja tuote ei tosiaan ole imevää sorttia/alipaineistettu, joten stimulaatio on työntö/pyörimissuunnan liikkeet. Näin peruskokoisen peniksen omistajan näkökulmasta hyvä perusvehje leikkeihin.
Suihinotto
Mies 56 - 9. nov. 2021
Toimii!!!!
Akku lopetti toimintansa viikon jälkeen
Minä - 7. nov. 2021
Rahan tuhlausta
Mr. member
Arto - 7. nov. 2021
.
Wow, huippu.
Kristian - 11. oct. 2021
Tilaus tuli ajallaan. Odotukset olivat hieman laitteesta epäilevät, mutta latauksen jälkeen eka testi ja eipä siinä kauaa tarvinnut koneen suorista, kun laukesin. Epäilytti hieman tuo sisämitta, kun kaluni on 19 cm, mutta ei ongelmia, hyvältä tuntui,vaik ei kokonaan sisälle mennytkään, alussa on pieni väli ennen nystyröitä, joten se mahdollistaa hyvän työntymisen. Värinöitä on kivasti,ei kerralla ehdi edes kaikkeen tutustumaan.
Toimi kuten pitääkin
Anonymous - 11. apr. 2021
Tuote toimi niin kuin piti, ja se on antanut minulle iloa toisesta maailmasta. Olin yllättynyt siitä, kuinka hyvä tämä tuote on, se ylitti kaikki odotukseni. Suosittelen tätä tuotetta.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Huono
Anonymous - 11. sep. 2021
Tämä ei vastannut odotuksia lainkaan.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä, mutta lakkasi toimimasta tyhjästä
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hieman liian ankara
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on tarkoitettu niille, jotka eivät ole liian isoja ja pitävät kovasta työstä. Luulen olevani melko keskiverto, ehkä hieman alle. Silti se on todella tiukka. Ja voin käyttää vain aivan alinta tasoa, kaikki muu olisi kidutusta. Rakenteesta ei ole mitään puhuttavaa, mutta toivoisin, että olisi jotain erilaisia hihoja, joita voisi käyttää.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Vau!
Anonymous - 13. mar. 2024
Aivan fantastista, että kone voi jäljitellä tavallista suihinottoa tällä tavoin. Käytännöllinen imupistokkeen kanssa penkkiin/pöydälle kiinnittämistä varten. "Suu" on erittäin pehmeä ja mukava sisältä. On erilaisia ohjelmia, ensimmäisellä kerralla pääsin intensiiviseen ohjelmaan ja tulin neljä kertaa peräkkäin! Pieni miinus siitä, että ohjeissa ei ole selvää, miten se puhdistetaan, mutta pienen puuhastelun jälkeen korjasin sen ja sitten se on super helppoa.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful