TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

MR.MEMBR

MR.MEMBR sisältää tuotteita miehille, jotka haluavat kovemman ja tukevamman erektion, joka myös kestää pitempään. Pumppaa peniksesi suoraan Mestarien liigaan penispumppujen avulla ja tee kumppaniisi lähtemätön vaikutus. Tai nauti suorastaan räjähtävistä itsetyydytyskokemuksista aidonkaltaisten taskutyydyttimien avulla, jotka ovat aina valmiina toteuttamaan kuumimmatkin fantasiasi. MR.MEMBR - for real players.

MR.MEMBR - tuhmia ja aidonkaltaisia seksileluja miehille

Tanskalaista designia jätkille

Vuonna 2019 lanseerattiin tanskalainen MR.MEMBR, jonka visio on selkeä: valmistaa tuotteita, jotka palvelevat tavalla tai toisella miehen parasta ystävää - eikä nyt siis ole kyse lemmikistä. Siksi tuotesarjasta löytyy niin liukuvoiteita, penispumppuja kuin itsetyydytystuotteitakin, jotka vievät sooloseikkailusi aivan uuteen liigaan. Muotoilultaan yksinkertaiset ja miellyttävistä materiaaleista valmistetut tuotteet sopivat kutakuinkin kaiken kokoisille miehille. Riippumatta siitä, ovatko seksilelut sinulle uusia tuttavuuksia vai oletko jo pidemmän linjan harrastaja, MR.MEMBR -sarjasta löytyy takuulla tuotteita, jotka täyttävät juuri sinun tarpeesi.

Sarjan eri tuotteet taipuvat monenlaiseen, joten luvassa on varmasti soololeikkejä, jotka sytyttävät. Niissä yhdistyy korkea laatu ja maltillinen hinnoittelu, mikä mahdollistaa penispumppujen ja monenlaisten masturbaattorien kokeilun kenelle tahansa. Sarjasta voit koota itsellesi vaikka kokonaisen haaremin, sillä kuten me kaikki tiedämme, vaihtelu virkistää.

MR.MEMBR - tuhmiin soolohetkiin

MR.MEMBR -tuotteet tarjoavat sinulla mahdollisuuden saada enemmän irti itsetyydytyksestä sekä nauttia entistäkin tukevammasta erektiosta. Penispumppujen avulla voit käyttää tehokasta alipainetta kasvattamaan erektiosi kokoa väliaikaisesti, jolloin voit nauttia siitä yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Helppokäyttöiset pumput ovat matalan kynnyksen tuotteita, joita kuka tahansa oppii käyttämään, ja niihin on tarjolla myös lisäosia kuten erillinen vaginaholkki, jolloin luvassa on aivan erityisen stimuloivia hetkiä.

Jos taas itsetyydytystuotteet ovat enemmän sinun makuusi ja kaipaat jotain, joka tekee kliimaksistasi todella räjähtävän kokemuksen, tuotesarjasta löytyy monenlaisia tuhmia vaihtoehtoja. Muotoilultaan luonnolliset Pocket Pussy -masturbaattorit ja kiihottavat peput on valmistettu pehmeästä, joustavasta materiaalista, joka tuntuu fantastiselta ja huikean aidonkaltaiselta, kun työnnyt sen sisään. Sisäpuolella sinua odottaa ultrastimuloiva sisärakenne, joka saa sinut nollasta sataan alta aikayksikön. Vaikka osa tuotteista on suunniteltu kertakäyttöisiksi, voi niistä nauttia myös useamman kerran, kunhan käsittelet niitä hellävaraisesti.

Luvassa roppakaupalla maskuliinisia viboja

MR.MEMBR -tuotemerkin tuotteissa kaikki on suunniteltu viimeisen päälle niin materiaaleissa, muotoilussa, käytettävyydessä kuin pakkauksissa ja logossakin. Maskuliininen ja tunnistettava brändi puhuttelee laajaa asiakaskuntaa, sillä mistä ikinä fantasioitkin, MR.MEMBRiltä löydät tuotteen, joka vastaa tarpeitasi. Löydä valikoimasta oma suosikkisi tai kerää vaikka koko sarja, niin tarjolla on aina jotain uutta, mitä kokeilla.

Vaikka tuotesarjan jäsenet eivät ole olleet markkinoilla vuosikymmenien ajan, niistä on ehtinyt jo tulla suosittuja. Monipuolinen valikoima tarkoittaa sitä, että monenlaiset asiakkaat löytävät sarjasta itselleen mieluisia vaihtoehtoja, ja toisaalta edullinen hinta pitää huolen siitä, että jokaisella on mahdollisuus päästä kokeilemaan erilaisia tapoja piristää omaa seksielämäänsä. Jos valinnan tekeminen tuntuu kuitenkin vaikealta tai kaipaat muuten vain lisätietoa tuotteista, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, jossa olemme valmiina auttamaan.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful