Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mr. Membr Thrusting Penisvibraattori var 1

Mr. Membr Thrusting Penisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Mr. Membr-tuotemerkin Thrusting-penisvibraattori osaa suuseksin upeat salat. Sen 14 värinärytmiä, 7 edestakaisliikettä ja tiukka terskaa syleilevä sisärakenne tarjoavat huimaa kyytiä peniksellesi ja saavat sinut hulluksi nautinnosta.

Tämä penisvibraattori tarjoaa tajunnanräjäyttävää stimulaatiota etenkin terskan alueelle. Se pysyy hyvin otteessasi, on muotoilultaan tyylikkään eleetön ja sen silkkisen silikonisen sisuksen syyvyys on noin 7,8 cm. Lisää reippaasti vesipohjaista liukuvoidetta ennen kuin työnnyt sisään sen kiihottavaan aukkoon.

Vibraattorin yhtäaikaiset värinät ja edestakaisliikkeet hemmottelevat penistäsi perusteellisesti. Kokeile hitaita lypsäviä liikkeitä kasvattaaksesi kestävyyttäsi ja lisää tempoa ja intensiteettiä, kun olet valmis herkulliseen kliimaksiin. Säädät värinöitä ja edestakaisliikkeitä erillisistä painikkeista.

Lataat vibraattorin mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Käytön jälkeen puhdista se seksilelun puhdistussuihkeella tai miedolla saippualla, jotta se on valmis seuraavaa tuhmaa sessiota varten.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Pettymys
Testissä - 15. aug. 2021
Vaikka syvyyseksi ilmotetaan 7,8cm, penistä stimuloivaa, tiukkaa osuutta vibraattorissa on vain noin 3cm. Tämä ei riitä tyydyttävään stimulointiin mitenkään. Todellisuudessa, kun tilaa ei ole, stimulointi jää pelkäksi tärinäksi, joka ei itsessään riitä. Ongelma on siis nimenomaan riittämätön syvyys ja tiukkuus. Värinäyhdistelmiä on kivasti, materiaali on laadukasta. Vehje itsessään on aika painava. Loistava idea, mutta puutteellinen. Ei tuottanut toivottuja lopputuloksia.
Tosi hyvä tuote!
Haze - 20. may. 2021
Oikein mainio tuote joka takaa orgasmin joka kerta. Yhden tähden vähennän "thrusting"-toiminnosta, sitä ei juurikaan huomaa, mutta värinät ovat kyllä aivan huikeita. Pieni vinkki tuotteen käyttöön liittyen - parhaat tulokset saa kun käyttää liukuvoidetta ja painaa tuotetta penistä vasten siten, että terskan ympärille muodostuu alipaine. Se pysyy siinä kiinni ja hoitaa hommat!
0
Huipputuote
Sune - 17. may. 2021
Aivan ehdoton
0
Ei hyvä
Ulf - 4. jul. 2021
Harmi, se ei todellakaan toimi toivotulla tavalla.
0
Täysin hyödytön
Anonymous - 11. nov. 2022
Minulla ei ole aavistustakaan, mitä paremmat arvosanat antaneet tekevät tällä, mutta minusta se oli täysin hyödytön. Se on vähän kiusoittelevaa, että se värisee pään ympärillä, mutta siinä kaikki.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Erittäin pettymys
Anonymous - 11. feb. 2022
Ehkä 5 cm syvä ja aivan liian heikko. Älä tuhlaa rahaa tähän.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Toinen meistä on kuitenkin tyytyväinen siihen.
Anonymous - 13. mar. 2024
Olin halunnut antaa vibraattorille korkeamman arvosanan kuin tunnen voivani antaa. Mielestäni se on monella tapaa hieno ja että se tuntuu tuotteelta, jossa on laatua. Poikaystäväni vaikuttaa erittäin tyytyväiseltä siihen, ja minusta se tuntuu myös mukavalta, mutta se tuntuu kuitenkin liian pieneltä. Luulen, että jos joku ei ole niin herkkä, en voi suositella tätä tuotetta, koska se tuntuu mukavalta, mutta ei tee sinulle mitään muuta.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Mukava ajatus, mutta liian pieni
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä tunne, hyvä materiaali, hyvä värähtely, mutta yksinkertaisesti liian pieni, ainakin minulle, vaikka se on kokonaisuudessaan melko suuri ja raskas. En saa sitä kunnolla sisään. Ehkä olen hieman keskivertoa isompi, mutta en myöskään valtava. Jos se olisi ollut edes jotain elastista materiaalia, niin voisi pelata paremmin. Kavereille, jotka ovat vähemmän ruosteessa (sinun pitäisi olla onnellinen!), se on luultavasti tarpeeksi iso.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Voisi toimia
Anonymous - 13. mar. 2024
Kaikki ei toiminut minulle ja etsimälleni stimulaatiolle. Ostin sen myynnissä ja tuskin ajattelin, että se oli sen arvoista, kun se oli halpa. Se olisi voinut olla todella mukava, jos glansin ympärillä olisi ollut jotain enemmän sileän seinän sijaan, värähtelijä oli liian kaukana alhaalla vaikuttaakseen mihinkään ja oli tarpeettoman äänekäs. Ylös- ja alaspäin liikkuminen ei ollut sitä, mitä olin tarkoittanut, olisi ollut hienoa, jos osa lelusta olisi liikkunut edestakaisin, mutta se toimi enemmän kuin toisenlainen vibraattori, hieman parempi, koska sait jonkin verran stimulaatiota, kun silikoniseinä pomppasi glansia vastaan. Olisin halunnut, että se olisi ollut enemmän kädet vapaana, mutta sitä ei ollut mahdollista pitää sängyssä makaamassa suoraan kukko siinä tai istumassa, koska se oli liian etupainoinen ja sinun täytyi kääntää sitä hieman, jotta saisit jonkin verran nautintoa värähtelyistä. Se varmasti toimii jollekin, mutta en voi suositella sitä.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful