TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mystim Barry Bite Sähkönipistimet var 1

Mystim Barry Bite Sähkönipistimet

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

69,99 €
Sis. ALV
Sinful.fi suosittelee
ElectraStim Electro Stimulation Conductive Gel 60 ml
17,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Mystim Barry Bite Sähkönipistimet on suunniteltu käytettäväksi yhdessä sähköseksilaitteesi kanssa. Kun yhdistät niiden johdot laitteeseesi, nipistimet johtavat sähköimpulsseja ihollesi.

Voit käyttää nipistimiä esim. nänneillä, häpyhuulilla tai muilla vartalon alueilla, jossa sähkövirta tuntuu hyvältä. Nipistimet johtavat sähköä ainoastaan sille ihoalueelle, johon ne on kiinnitetty, eli niiden välillä ei kulje sähkövirtaa. Siten ne ovat täysin turvallisia käyttää kahdella vartalon eri osalla samanaikaisesti.

Aloita aina rauhallisesti, kun leikit sähkövirralla.

Huom: Jos sinulla on jo sähköseksilaite hankittuna, tulee siinä olla sisääntulo pyöröliittimelle, jotta voit käyttää sitä nipistimien kanssa. Barry Bite -nipistimiä voi käyttää esim. Mystim Tension Lover Digitaalisen Sähköseksisetin tai Mystim Pure Vibes Analogisen Sähköseksisetin kanssa.

Jos sinulla on hankittuna Rimban Digitaalinen Sähköseksisetti (saatavilla Sinful.fi:stä), tarvitset siihen Mystim Adapterin Pyöröliittimestä 2 mm:n Naarasliittimeksi, jotta voit kytkeä nipistimet settiin.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful