Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mystim Bon Aparte Tuplavibraattori var 1

Mystim Bon Aparte Tuplavibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Upea Mystim Bon Aparte Tuplavibraattori sopii sinulle täydellisesti, jos haluat hemmotella itseäsi. Tässä mahtavassa vibraattorissa on sisäänrakennettua kaksi stimulaattoria, joten Bon Aparte Tuplavibraattorilla voit stimuloida klitorista ja emätintä yhtä aikaa.    Molemmissa Bon Aparte stimulaattorissa on sisäänrakennettu tehokas moottori, joten voit valita, joko haluat stimuloida pelkästään klitorista, pelkästään emätintä tai klitorista ja emätintä yhtä aikaa.    Bon Aparten kaksiosainen varsi on valmistettu laadukkaasta ja pehmeästä silikonista, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Silikoni on sekä kiinteä, että joustava, joten tuotetta on helppo käyttää ja sillä saa tehokkaan ja miellyttävän kokemuksen.   Mystim Bon Aparte Tuplavibraattorissa on 8 eri värinäohjelmaa ja 5 eri värinävoimakkuutta, joten voit valita sen, joka miellyttää sinua eniten.   Suosittelemme, että käytät vesipohjaista liukuvoidetta Mystim Bon Aparte vibraattorin kanssa saadaksesi parhaan mahdollisen nautinnon.   Mystim Bon Aparte on 100% vedenkestävä, joten sitä saa käyttää suihkussakin. Vibraattori on uudelleenladattava, joten paristojen vaihdosta ei tarvitse huolehtia. Lataudu vibraattori ennen käyttöä USB-liitännän kautta mukana tulevalla USB-laturilla.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Se on tehty minua varten
Anonymous - 9. jan. 2015
Tämä on ensimmäinen kerta, kun kokeilen tätä tyyppiä, olen kokeillut muitakin, mutta eri muotoisia. Se on tehty minulle, joten sekä ylä- että alakehykset.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful