Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mystim Charging Chester var 1

Mystim Charging Chester

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Uutuus: Mystim Charging Chester on ideaali dildo sinulle, joka haluat kokeilla sähköistä stimulaatiota vaginaalisesti tai anaaliin. Charging Chester on tyylikäs sähködildo, joka on valmistettu silikonista, ja takuuvarmasti antaa sinulle intensiivisen ja kiihottavan kokemuksen. Dildon varsi on vähän kaareva ja sen kärki on muotoiltu tuomaan lisästimulaatiota.

Charging Chester on valmistettu joustavasta silikonista, joten sitä voi hieman taivuttaa halutessaan. Näin se sopii paremmin erilaisten kehojen anatomiaan ja osuu oikeisiin paikkoihin. Juuressaan Charging Chesterillä on iso kromipinnoitettu kahva, joka tekee dildosta helppokäyttöisen.

Suosittelemme, että käytät vesipohjaista liukuvoidetta yhdessä Charging Chesterin kanssa, jotta sen aknssa leikkiminen on vieläkin miellyttävämpää leikin alussa.

Näin käytät Mystim Charging Chesteriä: Aktivoit dildon sähköstimulaattorit kiinnittämässä sen esimerkiksi Mystim Tension Lover Digital Sähköseksilaatikkoon. Laatikon kaapelit kiinnitetään suoraan Charging Chesteriin.

Suosittelemme, että asetat dildon paikalleen ennenkuin käännät sähköstimulaation päälle, jotta löydät helposti oikeanlaisen voimakkuuden nautintoosi. On aina hyvä idea aloittaa mahdollisimman vähäisellä voimalla ja intensiteetillä, ja nostaa voimakkuuksia löytääksesi oikean tason.

Kun olet valmis Charging Chesterin kanssa, voit helposti puhdistaa dildon lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistusaineella. Muista varmistaa, että dildo on täysin kuiva ennenkuin yhdistät sen sähkölaitteeseen uudelleen.

HUOM: Charging Chester tarvitsee sähkölaatikon toimiakseen. Sähköseksilaatikko myydään erikseen. Jos sinulla on jo sähkölaatikko, pitää siinä olla pyöreät liittimet, jotta voit käyttää tätä dildoa. Mystim Charging Chester silikonidildo sopii yhteen Mystim Tension Lover Digital Sähköseksilaatikon, Mystim Pure Vibes Analog Sähköseksilaatikon ja ElectraStim ElectraPads Sähkösetin kanssa.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful