Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mystim Current Conrad E-Stim Dildo var 1

Mystim Current Conrad E-Stim Dildo

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Mystim Current Conrad on erinomainen hankinta, mikäli olet kiinnostunut kokeilemaan sähköseksileluja. Current Conrad on tyylikäs, aavistuksen kaareva dildo, joka on valmistettu mustasta silikonista. Sen voi yhdistää sähköseksilaitteeseen, jolloin se tarjoaa intensiivisen ja erittäin kiihottavan käyttökokemuksen.

Current Conrad on pehmeä ja joustava, joten sitä voi taivuttaa kevyesti. Siten sen saa osumaan juuri oikeisiin kohtiin käytön aikana, käytitpä sitä vaginaalisesti tai anaalisesti. Nikkelittömällä kromilla päällystetyn kookkaan kahvan avulla dildoa on helppo ohjata.

Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta Current Condradin kanssa saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Voit aktivoida Conradin sähköstimulaatio-ominaisuudet kytkemällä sen sähköseksilaitteeseen (esim. Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti). Sähköseksilaitteen johdot kytketään suoraan Current Conradiin.

Suosittelemme viemään dildon emättimeen tai anukseen ennen kuin aktivoit sähköstimulaation, jotta intensiteetti on helpompi säätää oikealle tasolle. Aloita aina matalimmalta intensiteettitasolta ja etene hitaasti tehokkaammille tasoille, jotta kokemus ei muutu liian intensiiviseksi.

Käytön jälkeen irrota johdot Current Conradista ja puhdista dildo lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Muista varmistaa, että dildo on täysin kuiva ennen kuin kytket sen uudelleen sähköseksilaitteeseen.

Huomioithan, että Current Conrad vaatii erillisen sähköseksilaitteen toimiakseen. Sähköseksilaitteet myydään erikseen. Current Conrad on yhteensopiva mm. Mystim Tension Lover Digitaalisen Sähköseksisetin sekä Mystim Pure Vibes Analogisen Sähköseksisetin kanssa. Sen voi kytkeä myös muihin sähköseksilaitteisiin, joissa on pyöröliitin-sisääntulo.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful