Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mystim Egg-cellent Egon E-stim Muna var 1

Mystim Egg-cellent Egon E-stim Muna

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Mystim Egg-cellent Egon E-stim Muna tarjoaa nautinnollista vaginaalista stimulaatiota.

Egon kytketään sähköseksilaitteeseesi, minkä jälkeen se välittää kiihottavia sähköimpulsseja emättimen sisälle. Käytön aikana voit tuntea sähköimpulssit koko alapään alueella, mikä tuntuu täysin ainutlaatuiselta.

Egg-cellent Egon on kooltaan kompakti, mutta metallista valmistettu kuula on miellyttävän painava käytössä. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi siitä kaiken irti.

Näin käytät Egg-cellent Egon -munaa: Kytke muna sähköseksilaitteeseesi ja vie se sisällesi ennen kuin käynnistät laitteen. Munan keskellä on musta rantu, jonka molemmilla puolilla olevien metalliosien täytyy koskettaa ihoasi samanaikaisesti, jotta voit tuntea sähköimpulssit.

Käynnistä sähköseksilaite ja aloita matalimmalla intensiteetillä, josta voit pikkuhiljaa siirtyä voimakkaampiin impulsseihin mikäli siltä tuntuu.

Huomioithan, että Egg-cellent Egon täytyy kytkeä erikseen hankittavaan sähköseksilaitteeseen, jotta sen sähköominaisuudet toimivat. Se on yhteensopiva sellaisten laitteiden kanssa, joissa on pyöröliitin-sisääntulo, esim. Mystim Tension Lover ja Mystim Pure Vibes.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful