Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mystim John Large Butt Plug var 1

Mystim John Large Butt Plug

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Mystim John on kookas, metallinen anustappi, jonka voi yhdistää erikseen hankittavaan sähköseksisettiin, jolloin se välittää nautinnollisia sähköimpulsseja anukseesi.

Huomioi tapissa oleva musta vaakasuorassa kulkeva rantu. Sinun tulee koskettaa tappia mustan rannun molemmin puolin, jotta voit tuntea sen välittämät sähköimpulssit. Näin ollen jos kumppanisi pitää tappia kädessään ja koskettaa ainoastaan sen kärjellä sinua, sähkövirta ei kulje. Sinun tulee itse koskea sekä tapin plus- ja miinuspuolta (eli rannun molempia puolia), jotta sähköimpulssit tuntuvat.

Etenethän varovasti tapin kanssa, sillä John voi välittää hyvinkin voimakkaita sähköimpulsseja.

Tapin pyöristetty pää takaa miellyttävän paikalleen asettamisen. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta anaaliliukuvoidetta, sillä anus ei liukastu luonnostaan.

Metallista valmistetun tapin voi viilentää tai lämmittää ennen käyttöä. Aseta se jääkaappiin tai lämpöpatterin päälle ennen käyttöä, mutta testaa lämpötila aina ensin esim. käsivarren iholle.

Tappi on yhteensopiva kummankin Mystim-sähköseksisetin kanssa, jotka löytyvät Sinful.fi:n tuotevalikoimasta.

Huomioithan, että jos sinulla on jo sähköseksisetti hankittuna, tulee siinä olla pyöröliitinsisääntulo, jotta se toimii Johnin kanssa.

Jos käytössäsi on Rimba Digitaalinen Sähköseksisetti, voit hankkia adapterin, joka muuttaa pyöröliittimen 2 mm:n naarasliittimeksi, jonka avulla voit kytkeä Johnin settiin. Adapteri on saatavilla verkkokaupastamme.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Tämä pistoke on sensaatiomainen...
Anonymous - 13. mar. 2024
Se on loistava pistoke, tuntemukset ovat loistavia... harmi, ettei sitä ole saatavana isommassa versiossa.......
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Hyvä pistoke alkajaisiksi
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen tehnyt sähköä paljon... Tästä huolimatta tämä pistoke on hieman nössö siinä, mitä se lisää saman merkin vastaavaan sähkölaatikkoon. Tämä johtuu siitä, että olen tottunut vähän vahvempaan ja vähän isompaan tavaraan. Se on kuitenkin täydellinen lähtökohta jollekin, joka aloittaa elektrosta, koko on hyvä, ei mielestäni ylivoimainen edes kokemattomalle, mutta ehdottomasti tarpeeksi tuntuva. Hyvä muoto, pysyy helposti paikallaan ja kaiken kaikkiaan hyvä laatu. Jos olet kokenut, saatat haluta katsoa vahvempaa laatikkoa, mutta muuten 10/10!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful