Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mystim Proper Finn Dilator var 1

Mystim Proper Finn Dilator

Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
51,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Mystim Proper Finn E-stim Virtsaputkikynä on virtsaputken laajennin, joka johtaa sähköä suoraan virtsaputkeen. Suosittelemme sitä ainoastaan kokeneemmille käyttäjille.

Kun kytket Proper Finn -sähkökynän sähköä tuottavaan laitteeseen (hankittava erikseen), se saa aikaan pistelevän tuntemuksen, joka tuntuu todella stimuloivalta virtsaputken sisällä.

Virtsaputkikynän yläosassa on musta rantu, joka jakaa kynän plus- ja miinusosaan. Jotta voit tuntea kynän kautta johdettavat sähköimpulssit, sinun täytyy saada ihokontakti kynän molempiin osiin. Näin ollen, jos kumppanisi pitää kynää kädessään samalla kun sen yläpää on viety virtsaputkesi sisään, et tunne sähköimpulsseja. Sinun täytyy itse koskettaa sekä rannun ylä- että alapuolella olevaa osaa kynästä, jotta sähköimpulssit tuntuvat halutusti.

On erittäin tärkeää, että etenet kynän käytön kanssa varovasti, sillä se voi välittää todella voimakkaita sähköimpulsseja.

Proper Finn -virtsaputkikynä on valmistettu metallista, joten sitä voi lämmittää tai viilentää ennen käyttöä. Pidä sitä jääkaapissa tai lämpöpatterin päällä ennen käyttöä, mutta testaa lämpötila ensin esim. käsivarren iholle ennen kuin viet kynän intiimialueille.

Huomioithan, että jos sinulla on jo sähköä tuottava laite käytössäsi, täytyy siinä olla pyöröliittimeen sopiva aukko, jotta se on yhteensopiva Proper Finnin kanssa. Proper Finn sopii käytettäväksi esim. Mystim Tension Lover Digitaalisen Sähköseksisetin sekä Mystim Pure Vibes Analogisen Sähköseksisetin kanssa. Jos hankit adapterin, jolla muutat pyöröliittimen 2 mm:n naarasliittimeksi, voit käyttää Proper Finniä myös Rimba Digitaalisen Sähköseksisetin kanssa.

TuotemerkkiMystim
Tuotteen paino (g)40
Kokonaispituus (cm)20
Halkaisija (cm)1
Ensisijainen materiaaliAlumiini
VäriHopea
LiukuvoidesuositusVesipohjainen
Pakkauksen kieliEnglanti, Ranska, Saksa, Espanja, Italia, Hollanti
SKU13522
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Voi pojat!
Woody - 2. jun. 2020
Olin villisti yllättynyt, koska se liukui pidemmälle kuin olin odottanut! Tuntuu kuin kiveksissäni olisi vibraattori! Villi!
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful