TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mystim Pubic Enemy No 1 Hopeanvärinen Siveysvyö var 1

Mystim Pubic Enemy No 1 Hopeanvärinen Siveysvyö

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Mystim Pubic Enemy No 1 Hopeanvärinen Siveysvyö tarjoaa kiihottavan intensiivistä sähköstimulaatiota kun kytket sen sähköseksilaitteeseesi.

Siveysvyö estää sinua saamasta erektiota sen ollessa päälläsi, mikä tuntuu tuskalliselta, nöyryyttävältä ja todella kiihottavalta. Sitä voi käyttää sellaisenaan tai voit kytkeä sen sähköseksilaitteeseesi, jolloin voit nauttia entistäkin kinkymmästä käyttökokemuksesta sen välittäessä sähköimpulsseja suoraan peniksellesi.

Tämä ylellinen siveysvyö on erityinen hopeanvärinen versio alkuperäisestä Mystim Pubic Enemy No 1 -siveysvyöstä, joka on maailman ensimmäinen sähköstimulaatiota tarjoava siveysvyö. Penishäkki on muotoiltu siten, että virtsaaminen ja ejakulointi onnistuu sen päässä olevan reiän kautta, jolloin sitä voi pitää paikallaan pitempiäkin aikoja kerrallaan.

Penishäkin sisäpituus on 8,2 cm ja sen suuaukon halkaisija on 3,4 cm. O-renkaan halkaisijaa voi säätää 3,3 cm:stä 5,2 cm:iin. Siveysvyön mukana saat sähköjohdon, jonka avulla se kytketään virtalähteeseen. Tämä kaikki on pakattu tyylikkääseen, vetoketjulliseen säilytyslaukkuun, joka sisältää myös metallisen riippulukon ja viisi numeroitua muovilukkoa.

Huomioithan, että siveysvyön sähköominaisuudet vaativat sen kytkemistä sähköseksilaitteeseen, kuten esim. Mystim Pure Vibes, Mystim Tension Lover tai Rimba Digitaalinen Sähköseksisetti.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful