Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mystim Pubic Enemy No 1 Hopeanvärinen Siveysvyö var 1

Mystim Pubic Enemy No 1 Hopeanvärinen Siveysvyö

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Mystim Pubic Enemy No 1 Hopeanvärinen Siveysvyö tarjoaa kiihottavan intensiivistä sähköstimulaatiota kun kytket sen sähköseksilaitteeseesi.

Siveysvyö estää sinua saamasta erektiota sen ollessa päälläsi, mikä tuntuu tuskalliselta, nöyryyttävältä ja todella kiihottavalta. Sitä voi käyttää sellaisenaan tai voit kytkeä sen sähköseksilaitteeseesi, jolloin voit nauttia entistäkin kinkymmästä käyttökokemuksesta sen välittäessä sähköimpulsseja suoraan peniksellesi.

Tämä ylellinen siveysvyö on erityinen hopeanvärinen versio alkuperäisestä Mystim Pubic Enemy No 1 -siveysvyöstä, joka on maailman ensimmäinen sähköstimulaatiota tarjoava siveysvyö. Penishäkki on muotoiltu siten, että virtsaaminen ja ejakulointi onnistuu sen päässä olevan reiän kautta, jolloin sitä voi pitää paikallaan pitempiäkin aikoja kerrallaan.

Penishäkin sisäpituus on 8,2 cm ja sen suuaukon halkaisija on 3,4 cm. O-renkaan halkaisijaa voi säätää 3,3 cm:stä 5,2 cm:iin. Siveysvyön mukana saat sähköjohdon, jonka avulla se kytketään virtalähteeseen. Tämä kaikki on pakattu tyylikkääseen, vetoketjulliseen säilytyslaukkuun, joka sisältää myös metallisen riippulukon ja viisi numeroitua muovilukkoa.

Huomioithan, että siveysvyön sähköominaisuudet vaativat sen kytkemistä sähköseksilaitteeseen, kuten esim. Mystim Pure Vibes, Mystim Tension Lover tai Rimba Digitaalinen Sähköseksisetti.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful