Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mystim Pubic Enemy No. 1 Sähkösiveysvyö var 1

Mystim Pubic Enemy No. 1 Sähkösiveysvyö

Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €
Sis. ALV
79,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Mystim Pubic Enemy No. 1 Sähkösiveysvyö on täydellinen valinta jos haluat yhdistää dominoinnin ja sähköseksin. Mystim on ensimmäisenä maailmassa tuonut markkinoille siveysvyön, joka antaa myös sähköstimulaatiota intensiivisemmän ja kiihottavamman kokemuksen saavuttamiseksi.

Pubic Enemy No. 1 pitää käyttäjän hallinnassaan niin pitkään kuin avaimenhaltija haluaa, etenkin kun sen lukitsee mukana tulevalla riippulukolla. Siveysvyötä voi käyttää sellaisenaan tai sen voi yhdistää virtalähteeseen, jos kantajaa täytyy rangaista tai kurittaa sähköimpulssien avulla.

Mystim Pubic Enemy No. 1 -siveysvyön sisäsyvyys on 7,7 cm ja sen sisähalkaisija on 3,8 cm. Sen takaosa on säädettävissä ympärysmitaltaan 14–16 cm kokoiseksi.

Ennen kuin puet siveysvyön päällesi, suosittelemme sivelemään peniksen vesipohjaisella liukuvoiteella sen ollessa lepoasennossa. Avaa sen jälkeen musta, säädettävä juuriosan rengas ja aseta se peniksen ympärille kivesten taa. Kiristä se sopivalle kireydelle ja laita läpinäkyvä lukitusosa paikalleen mustan osan päälle. Näin musta rengas lukittuu haluttuun ympärysmittaan.

Vie penis häkkiosan sisälle ja lukitse häkki kiinni juuriosaan mukana tulevalla riippulukolla. Voit myös säätää penishäkin etäisyyttä juuresta kolmella mukana tulevalla välilevyllä itsellesi sopivaksi.

Jos haluat käyttää sähköseksitoimintoa, kytke Mystim Pubic Enemy No. 1 suoraan erikseen hankittavaan virtalähteeseen sen omilla johdoilla. Suosittelemme, että aloitat sähköimpulssien antamisen aina alimmalta mahdolliselta tehotasolta. Sähköimpulsseja ei myöskään suositella käytettäväksi vyötärön yläpuolisella alueella.

Käytön jälkeen voit puhdistaa siveysvyön lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Pakkauksen mukana tulee penishäkki, säädettävä juuriosa, lukitusosa (4 mm paksu), kolme välilevyä (4 mm), 10 nimilappua, metallinen riippulukko kahdella avaimella, viisi kertakäyttöistä muovista riippulukkoa, kaksi liukuvoidenäytepakkausta (2 x 2 ml), ohjekirja ja musta säilytyslaatikko.

Käyttääksesi Pubic Enemy No. 1 -siveysvyön sähköstimulaatio-ominaisuuksia tarvitset myös sähköä tuottavan laitteen, kuten esim. Mystim Pure Vibes, Mystim Tension Lover, tai Rimba Digitaalinen Sähköseksisetti, jotka ovat myös saatavilla verkkokaupastamme.

TuotemerkkiMystim
Tuotteen paino (g)150
MukanaVälikappale, Nimikyltit, Riippulukko avaimilla, Kertakäyttöiset riippulukot, Liukuvoidenäyte, Ohjeet, Säilytyslaatikko
Sisäsyvyys (cm)8
Joustava sisähalkaisijaEi
Ympärysmitta (cm)16
Ensisijainen materiaaliABS-muovi
VäriKirkas
LiukuvoidesuositusVesipohjainen
Pakkauksen kieliEnglanti, Ranska, Saksa, Espanja, Italia, Hollanti
SKU13790
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Äärimmäinen alistuminen
PaulC - 2. aug. 2018
Kun puet yllesi Public Enemy No 1 -sähkösiveysvyön ja annat avaimen kumppanillesi, sinun on oltava tietoinen siitä, että et hallitse asioita enää. Kestää jonkin aikaa, että sen oppii kiinnittämään kunnolla, ja suosittelen sen mukana toimitettua pienempää, laadukkaampaa riippulukkoa. Voit pissata sitä käyttäessäsi, mutta se pistää hieman, joten kannattaa odottaa. Kun olet yhteydessä MyStimiin, kumppanisi hallitsee sinua 100 %:sti lempeästä stimulaatiosta hellittämättömään ohjaukseen. Dominani rakastaa sitä ehdottomasti ja olen saanut monta tuntia nautintoa rahalla. Pakollinen kaikille BDSM-harrastajille
0
Loistavia leluja
Anonymous - 13. mar. 2024
Todella hieno konsepti ja myös melko hyvin toteutettu muotoilu. Toimii hyvin siveysvyönä - mutta tietysti mahdollisuus liittää e-stimulaattori tekee tästä tuotteesta erityisen jännittävän leikkiä sillä. Olin huolissani siitä, että halpa kopiolaitteeni olisi yhteensopiva - mutta se todellakin on! Hieno viimeistely, hieno säilytyslaatikko -- kaiken kaikkiaan loistava ostos. Ainoa vastalauseeni on, että itse solki ja lukitusmekanismin osana käytettävä muovitikku eivät ole riittävän tukevaa materiaalia.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful