Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mystim Rocking Vibe S Butt Plug var 1

Mystim Rocking Vibe S Butt Plug

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Laita peppusi tutisemaan nautinnosta Mystimin monipuolisen Rocking Vibe -tapin avulla. Pieni, kauko-ohjattava tappi tarjoaa kiihottavia värinöitä, ja jos yhdistät sen yhteensopivaan sähköseksilaitteeseen, saat nauttia jännittävän sähköisistä impulsseista takamuksessasi.

Silikonitapin pyöristetty kärki kaartuu kevyesti, joten se sopii täydellisesti eturauhasen hemmotteluun. Litteä stopperi asettuu mukavasti pakaroiden väliin ja sen naarasliittimet ovat stopperin päädyssä,  joten voit käyttää sitä sähköseksilaitteeseen kytkettynä myös istuessasi ja pidempikestoisten sähköleikkien aikana. Lisää vesipohjaista anaalilikuvoidetta ennen käyttöä, niin se sujahtaa sujuvasti sisällesi.

Säädä 10 värinäasetusta langattoman kaukosäätimen avulla tai luovuta se kumppanisi haltuun tuhmia parileikkejä varten, seikkailittepa sitten makuuhuoneessa tai ulkosalla. Kun on aika lisätä jännitettä, yhdistä kaksinapainen tappisi sähköseksisettiin, jossa on 2 mm:n liittimet.

Puhdista vesitiivis tappi lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella. Lataat sen mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful