Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Nexus Douche Anaalisuihku var 1

Nexus Douche Anaalisuihku

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Nexus Douche Anaalisuihku on tehokas ja käytännöllinen tuote kenelle tahansa, joka nauttii anaalistimulaatiosta.

Anaalisuihkun avulla huolehdit anuksen perusteellisesta puhdistamisesta ennen leikkien alkua. Puhtaana on helpompi rentoutua ja nauttia.

Nexus Douche -anaalisuihkuun kuuluu pumppupallo ja irrotettava suutin.

Näin käytät Nexus Douche -anaalisuihkua:

1. Muista puhdistaa suihku myös ennen käyttöä. 2. Irrota suutin ja täytä pallo vartalonlämpöisellä vedellä hanasta. Voit myös täyttää pallon puristamalla siitä ilman ulos ja upottamalla sen veteen, jolloin se täyttyy kun vapautat otteesi. 3. Sivele suuttimen päähän hieman liukuvoidetta ja vie se anukseen. Suosittelemme, että suoritat puhdistuksen vessassa tai suihkussa. 4. Purista palloa kevyesti kunnes tunnet veden sisälläsi. Tahdin voit määrätä mielesi mukaan. 5. Pallon tyhjennyttyä voit vetää suuttimen ulos ja jännittää anuksen lihakset, jotta vesi pysyy sisällä. Pidä se sisällä kunnes tunnet luonnollisen tarpeen päästää se ulos. 6. Toista toimenpide kunnes ulos tuleva vesi on täysin puhdasta. 7. Puhdista anaalisuihku perusteellisesti käytön jälkeen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Se tekee sen, mitä sen pitääkin.
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen käyttänyt näitä puhdistusruiskuja ennenkin, ja se tekee sen, mitä sen pitääkin tehdä, mutta siinä kaikki. Tuotetta käytetään huuhteluun ennen anaalista stimulaatiota. Minulle se antaa minulle lisääntyneen turvallisuuden tunteen, kun leikin tällaisella asialla. olen tehnyt sen seuraavasti. täytä ruisku vedellä, ei liian kuumalla, itse asiassa parempi vähän liian kylmä kuin liian kuuma, koska se sattuu paljon, jos liian kuumaa vettä ruiskutetaan peräsuoleen. seiso vessan päällä ja laita hieman vaseliinia putkeen, joka työnnetään kehoosi. Paina putki hyvin varovasti takapuoleesi ja kiinnitä ruisku. Jos tunnet, ettei vettä tule ulos, vedä putkea hieman taaksepäin ja työnnä uudelleen. Istu vessanpöntöllä ja purista vesi ulos takapuolestasi. Muista, että istut vessanpöntöllä, joten voit yhtä hyvin saada kaiken ulos, mikä voi tulla ulos, joten purista, kunnes tunnet, että kaikki ulos haluamasi on tullut ulos. Hyvää tavaraa: Se tekee sen, mitä se sanoo tekevänsä. Huonot puolet: Tuntuu vähän siltä, että putki on liian pieni.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful