Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Nexus G-Play Iso Anaalivibraattori var 1

Nexus G-Play Iso Anaalivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Anatomisesti muotoiltu Nexus G-Play Iso Anaalivibraattori sopii yhtä hyvin sekä miehille että naisille, jotka kaipaavat täyttävää anaalistimulaatiota.

Vibraattori on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, jonka silkkinen pinta tuntuu erityisen nautinnolliselta kun sivelet siihen vesipohjaista anaaliliukuvoidetta ennen leikin alkua.

Valitse sen viidestä eri värinänopeudesta itsellesi sopivin ja nauti.

Vibraattori on saatavilla verkkokaupastamme myös pienempänä versiona (Nexus G-Play Keskikokoinen Anaalivibraattori).

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä aloittelijoille
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen harrastanut anaaliseksiä ja rakastan sitä. Olen käyttänyt dildoja, mutta en ole koskaan käyttänyt pepputulppia. Jälkikäteen tuntuu, että minun olisi pitänyt ostaa suurempi ja hieman pidempi. Tämän sanoisin olevan hyvä aloittelijoille. Sitä ei pitäisi kutsua suureksi ;-) Värähtelyt ovat hyviä ja voimakkaita, mutta kun se on sisällä, se ei tunnu superpehmeältä. Se on helppo asettaa ja sopii hyvin. Mutta käytä vesipohjaista liukastetta. Öljy tulee liian liukkaaksi ja se liukuu ulos. Kaiken kaikkiaan hyvä tuote
Konekäännös sivustolta sinful.se
Loistava ostos
Anonymous - 6. apr. 2013
Ei erityisen voimakas vibraattori, mutta silti varsin tehokas. Sisäosan irrottaminen puhdistettaessa on hieman hankalaa, ja olisi mukavaa, jos se olisi hieman helpompaa tai jos se olisi suunniteltu yhtenä kappaleena, jotta se ei olisi välttämätöntä. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen siihen ja sen vaikutukseen. :)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hyvä laatu
Anonymous - 4. jul. 2014
Materiaalissa on todella mukava rakenne. Se on hieman keskimääräistä sileämpi, mutta ei tunnu "halvalta". Tulppa tuntuu paljon suuremmalta kuin muut tulpat, joilla on samat tekniset tiedot. Tämä johtuu siitä, että lelu ei ole erityisen pehmeä, koska vibraattori on sijoitettu lelun varrelle. Tästä on etunsa tärinän voimakkuuden kannalta, mutta sinun kannattaa ehkä harkita koon pienentämistä tavallisesta koosta tai ostaa setti, jossa on kaikki kolme. Puhdistus voi olla hieman hankalaa, koska sinun on ensin poistettava vibraattori tai yritettävä välttää sitä. Värähtelijä on erinomainen, ja näyttää olevan etu, että se "menee sisälle" sen sijaan, että se istuisi ulkona. Kaiken kaikkiaan loistava tuote, jota suositellaan lämpimästi. Kannattaa kuitenkin miettiä, minkä kokoista tarvitset.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Sekä yksin että pariskunnille
Anonymous - 13. mar. 2024
Muoto tekee siitä todella hyvän osumaan g-pisteeseen, ja jos olet liian herkkä suoraan stimuloitavaksi, tämä anaalivärähtelijä on erinomainen vaihtoehto g-pisteen suoralle stimulaatiolle. Vaikka vibraattori on suhteellisen suuri, jos asetat sen "kyljelleen", se tuntuu pienemmältä ja sitä voidaan siksi käyttää helposti kumppanin kanssa. Kun sitä käytetään kumppanin kanssa, värähtelyt ovat tarpeeksi voimakkaita stimuloimaan molempia, ja koska jalka on pitkänomainen (mutta litteä), ei ole vaaraa, että vibraattori liukuu ylös ja kumppanisi häpyluu törmää siihen. Erinomainen laatu ja helppo puhdistaa, kunhan sisäosa on saatu irti. On/off-painike on melko herkkä nesteelle. Jos olet esteetikko, tämä vibraattori on myös ihana ja "huomaamaton" eikä vaikuta ylivoimaiselta tai mauttomalta. Olen/me olemme erittäin tyytyväisiä vibraattoriin.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful