Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Nexus G-Rider Ladattava G-pistevibraattori var 1

Nexus G-Rider Ladattava G-pistevibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Ladattava Nexus G-Rider G-pistevibraattori antaa sinulle mahdollisuuden elämäsi ratsastuskokemukseen, sillä sen avulla saat nautinnollisia G-pisteorgasmeja täysin ilman käsiä.

Sen erityinen muotoilu stimuloi G-pistettäsi kun keinut tai ratsastat sen päällä edestakaisin.

Tapin muotoilu on tuttu Nexus-tuotemerkin muistakin tapeista. Sen pehmeät, kurvikkaat muodot hyväilevät sinua sisäisesti samalla kun sen juuri sopivasti kaartuva pää stimuloi G-pistettä täydellisesti.

Pohjan pitkä stopperiosa varmistaa, että tappi pysyy siellä missä pitää myös villimpien leikkien aikana. Etupuolella olevat nystyrät stimuloivat klitorista käytön aikana. Tappia voi käyttää myös anaalisesti.

Vibraattorin hiljainen moottori on erittäin tehokas ja siinä on kuusi erilaista värinäasetusta, joista löytyy takuulla monenlaista iloa niin soololeikkeihin kuin yhteisiin nautintoihinkin.

G-Rider on vesitiivis ja se on valmistettu ftalaatittomasta, joustavasta silikonista, jonka sisällä on tukeva ydin. Ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä värähtely
Anonymous - 12. may. 2021
Pidin kovasti erilaisista värähtelykuvioista, tuote tuntui eksklusiiviselta ja sen väri oli mukava violetti. Voimakkaat värähtelyt maksimissaan ja toimii yhtä hyvin klitorisvibraattorina kuin g-pisteen stimulaattorina. Korkeimmat värähtelymoodit olivat kuitenkin hieman äänekkäitä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful