Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Nexus G-Stroker Kauko-ohjattava Unisex Vibraattori var 1

Nexus G-Stroker Kauko-ohjattava Unisex Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Etsittekö täydellistä vibraattoria, josta te molemmat voitte nauttia? Nexus G-Stroker on ergonomisesti muotoiltu stimuloimaan anusta tai emätintä sanalla sanoen täydellisesti.

Vibraattorissa on käytetty mullistavaa teknologiaa, sillä sen varressa on peräti neljä kuulaa, jotka liikkuvat edestakaisin ja stimuloivat anus- tai emätinaukkoa.

Samalla sen kaartuva pää osuu joko naisen G-pisteelle tai miehen P-pisteelle väristen kiihottavasti - ja kaikkea tätä voit (tai kumppanisi voi) ohjata kaukosäätimellä.

Nexus G-stroker -vibraattorin hillitty muotoilu pitää sisällään kuusi tehokasta ja hiljaista värinäasetusta, jotka voi yhdistää kuulien liikkeiden kanssa jopa 27 erilaisella tavalla.

Vibraattorin kokonaispituus on 13 cm ja ylin osa on leveydeltään enintään 4,2 cm. Unisex-vibraattori on ladattava ja vesitiivis.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Erittäin hyvä, kun sain sen paikalleen
Nillen - 28. aug. 2020
Se oli melkein liian iso minulle. Yritin saada sen liukumaan anukseeni pitkän aikaa ja lopulta se onnistuikin. Värähtelyjä oli monia erilaisia, voimakkaimmat olivat aluksi liian voimakkaita, mutta hämmästyttäviä orgasmin lähestyessä. Muut stimuloivat ja kiihottivat. Kun se oli paikallaan, se oli puhdasta nautintoa. Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan sitä uudelleen!
0
Jännittävä
Anonymous - 13. mar. 2024
Kuten liukupallot, kun käytän sitä emättimellisesti, anaalisesti niistä tuli epämiellyttäviä. Värähtelyt ovat todella mukavia molemmissa rei'issä, ja pidän siitä, että ne voidaan asettaa eri ohjelmiin. Se osa, jonka on tarkoitus stimuloida klitorista, on tarpeeton, ainakin minun anatomiani kannalta, koska se ei yllä tarpeeksi ilman, että dildoa täytyy kulmia niin, että se sattuu häpyluuhun. Mutta yhdessä klitorista vasten olevan tavallisen vibraattorin kanssa on ollut voimakkaita orgasmeja.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Kaunis
Anonymous - 13. mar. 2024
Pidän pohjalla liikkuvien pallojen stimulaatiosta, ja värähtelyt ovat melko voimakkaita. Luulen, että työnnettävän osan muoto tekee siitä hieman tuskallista vittuilla sen kanssa, eli tuoda se sisään ja ulos, siitä tulee enemmän, että se on tiukasti paikallaan minussa ja voi olla mukavaa vain kulma tai rokata hieman sitä. Kaukosäädin lakkasi toimimasta muutaman kuukauden kuluttua.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful