Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
njoy Pure Plug 2.0 var 1

njoy Pure Plug 2.0

Sinful.fi suosittelee
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Anal Vesipohjainen Anaaliliukuvoide 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Anal Rentoutusgeeli 50 ml
12,99 €9,74 €
Sis. ALV
115,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

njoy Pure Plug 2.0 on suuri, painava terästappi, joka on suunniteltu erityisesti anaalistimulaatioon kokeneemmille käyttäjille.

Tappia on helppo ohjata isosta kahvasta, joka toimii myös stopperina. Voit antaa ohjat kumppanillesi tai päättää nautinnostasi itse.

njoy Pure Plug 2.0 sopii sekä kylmiin että kuumiin leikkeihin, ja se säilyttää halutun lämpötilan pitkään. Testaathan lämpötilan käsivarren ihoa vasten ennen kuin käytät tappia intiimialueilla.

Pure Plug 2.0 on valmistettu käsityönä ruostumattomasta kirurginteräksestä, ja se toimitetaan tyylikkäässä säilytysrasiassa. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta anaaliliukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Puhdista Pure Plug 2.0 vedellä ja miedolla saippualla. Ethän käytä hankausaineita, sillä ne tuhoavat kauniin, peilikirkkaan pinnan. Hyvin hoidettuna voit käyttää tappia koko loppuelämäsi ajan.

Tuotemerkkinjoy
Tuotteen paino (g)630
Kokonaispituus (cm)8.9
Sisään asetettava pituus (cm)7.2
Halkaisija (cm)5.1
Leveys (cm)5.1
Ensisijainen materiaaliRuostumaton teräs
VäriHopea
LiukuvoidesuositusKaikki tyypit
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU10177
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä plugi
M. - 18. sep. 2019
Hyvälaatuinen ja erittäin hyvin muotoiltu. Onhan tällä plugilla hieman hintaa, mutta laatu ja muotoilu on onnistunut hyvin.
Fantastinen
Martin - 8. dec. 2020
Se on iso ja painava. Juuri niin kuin haluan. Sen erittäin sileä pinta ja istuvuus saavat sen liukumaan helposti paikoilleen. Se on paras tappi, jota olen kokeillut.
0
Vau
Fynboen - 29. may. 2020
Sen tunteen se antaa! Sekä pakkauksesta pois ottaessa, että myös paikalleen asetettuna. Se istuu täydellisesti ja on paljon parempi kuin monet muut saatavilla olevat tapit.
0
Odotuksen iloa :-)
Kurt M - 31. may. 2019
En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan tätä!!!
0
Njoy on paras
Kurt M - 4. may. 2019
Se ei ole niin suuri kuin miltä näyttää, mutta se on raskas :-)
0
Yksinkertaisesti super
Anonymous - 13. mar. 2024
Njoy Plug 2.0 katapultoi sinut 7. taivaaseen! Ei aloittelijoille kokonsa vuoksi. Bootie L sopii aloittelijoille
Konekäännös sivustolta sinful.de
Erittäin hyvä lelu
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä pistoke on todella hyvä, ja se on hieno lisä kokoelmaamme (meillä on myös Pure Plug Medium). Se on iso, mutta ei jättimäinen: lyhyesti sanottuna, se on vielä mahdollista :) Sinun on oltava hyvin valmistautunut ja otettava rauhallisesti, mutta koko, paino (600 g) ja materiaali tekevät siitä erittäin jännittävän. Se sopii myös hyvin emätinkäyttöön. Teräs liukuu helposti ja se on helppo puhdistaa, mikä ei päde kaikkiin silikonitulppiin. Vaimoni rakasti sitä. Suosittelemme
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Eksoottinen ja jännittävä pistoke
Anonymous - 13. mar. 2024
Ohitan nopeasti ainoan huonon huomion tästä tuotteesta: laatikossa oleva kangas on erittäin huonolaatuista ja värit vuotavat pesussa. Tätä lukuun ottamatta kaikki on aivan täydellistä. Tässä on yhteenveto tämän pistokkeen lukemattomista vahvuuksista: - se on dynaaminen pituutensa, painonsa, muotonsa, kapenevan akselinsa ja materiaalinsa ansiosta: painovoima ja lantionpohjan lihasten ja sulkijalihasten vuorotteleva paine ja vapautuminen, olivatpa ne sitten tahdonalaisia tai ei, saavat sen nousemaan ja laskemaan, mikä antaa herkullisen hyväilyn. Tämän pistokkeen kanssa on mahdotonta kyllästyä - siinä on kapea, poukaman muotoinen pohja, joka lisää huomattavasti mukavuutta, kun sitä käytetään pitkiä aikoja tai liikkeellä oltaessa. Sen avulla voit myös ohjata sitä vaihtelemaan stimulaatiota tai antaa jonkun muun hallita sitä - sillä on "elliptinen" muoto (sen suunnittelijan Greg DeLongin mukaan), joka on anatomisempi kuin pyöreä pistoke: sen leveyttä on pienennetty 10 %, mikä yhdessä 4 kauhan kanssa vastaa vastaavaa pyöreää halkaisijaa 4.6 cm - se on pilkun muotoinen, mikä myös lisää mukavuutta ja mahdollistaa sen käytön kahdella eri tavalla (pää joko eteen- tai taaksepäin suunnattuna), mikä tarjoaa erilaisia tuntemuksia. Saat 2 pistoketta yhden hinnalla! - sitä on edelleen hauska käyttää myös silloin, kun hallitset paljon suuremmat kaliiperit, toisin kuin useimmat perinteiset tulpat, jotka eivät tarjoa juuri mitään tuntemuksia, kun olet oppinut kaliiperin (ostin sen korvaamaan 6.2 cm halkaisijaltaan, jonka voin asettaa ilman ylikuumenemista) - se on valmistettu turvallisimmasta ja sopivimmasta materiaalista seksileluihin, mikä tarjoaa monia etuja: Ruostumattomasta teräksestä on jopa hajunpoistovaikutus hapettumisen ja pelkistymisen ansiosta), huokoseton, ei tahmea, ei tahmea, ei vedä puoleensa pölyä, ei minkäänlaista kitkaa (vain teräksen hieno hyväily), pehmeä ja mukava, tuhoutumaton, säilyttää kaarevuutensa ja paksuutensa, paino lisää tuntemuksia kymmenkertaisesti, nopea ja helppo puhdistaa (kuuma vesi + saippua), vedenkestävä, steriloitavissa (erityisesti ennen ensimmäistä käyttöä), lämpötila-alue, erinomainen johtavuus (tärinä ja sähkö) - aina käytettävissä, se ei koskaan petä sinua: ei hajoamisen, rikkoutumisen, tyhjien paristojen tai riittämättömän autonomian riskiä... Käytössä tämä pistoke on erittäin mukava käyttää ja käyttää kaikissa olosuhteissa ja kaikissa asennoissa. Ja sitä voidaan käyttää tuhannella eri tavalla, jotta saat valtavasti nautintoa, olipa kyseessä sitten pariskunta tai yksin. Suuret kiitokset Sinfulille siitä, että tämä huippuluokan pistoke on näin edullinen.
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Vankka investointi, joka sopii monille!
Anonymous - 13. mar. 2024
Suosittelen tätä tulppaa kaikille, jotka käyttävät keskikokoisia tai suurempia tulppia ja haluavat investoida hyvään tulppaan! Pistoke on suuri, painava ja näyttää melkein koriste-esineeltä. Se tulee kauniissa pakkauksessa ja antaa todella tunteen, että se on premium-tuote. Koon osalta ei ole epäilystäkään siitä, että se on suuri ja tunne siitä, että se täyttyy, kun se on sisällä, on fantastinen. Mittojen ei kuitenkaan pitäisi pelottaa niitä, jotka ovat epävarmoja siitä, onko tulppa liian suuri. Sen ilmoitettu leveys on ~5 cm, mutta on tärkeää huomata, että pistokkeen pää on soikea. Pistoke tuntuu melko lailla halkaisijaltaan 4,5 cm:n pistokkeelta, kun se työnnetään sisään, ja mittasin ympärysmitan 14,4 cm:ksi, mikä vastaa 4,6 cm:n halkaisijaa, jos se olisi ollut täysin pyöreä. Siksi tämä on mielestäni hyvä valinta, jos haluat suuren tulpan tai jos haluat kasvattaa kokoa sen jälkeen, kun olet käyttänyt keskikokoisia tulppia. Se, että tulppa on valmistettu teräksestä, tarjoaa kaksi suurta etua. Ensinnäkin paino antaa uskomattoman mukavan tunteen liikkuessa, olipa kyse sitten seksin aikana tai kävellessä tai juostessa pitkiä aikoja. Toinen etu on se, että se säilyttää lämpötilan hyvin, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan lämmittää tai jäähdyttää ennen käyttöä entistäkin intensiivisemmän kokemuksen saamiseksi. Haluaisin myös lisätä, että pistoke sopii hyvin ja sen painosta huolimatta en ole koskaan pelännyt sen putoamista. Tämän pistokkeen kahva erottaa sen monista muista pistokkeista. Se, että kahva on niin kapea, tarkoittaa, että sitä tuskin tuntee, kun se on sisällä. Se voi olla hieman suuri, jos istut, joten tulppa sopii parhaiten, jos et aio istua pitkään. Kädensijan suuri etu on, että sen ansiosta pistokkeen siirtäminen on paljon helpompaa sekä sinulle että kumppanillesi. Tunne, jonka näin suuri pistoke antaa, kun se vedetään sisään seksin tai runkkauksen aikana, on uskomaton! Yksi ajatus, jota en ole testannut, on, että kahvaa voitaisiin käyttää köysien tai käsirautojen kanssa. Negatiivisena puolena pidän neljää "leikkausta" pistokkeen päähän tarpeettomina, lisäpaino olisi ollut aivan hyvä, ja kuopat luovat keräyspisteen kaikelle, mitä voi olla pistokkeen ympärillä. Tulpan painon ja kahvan otteen yhdistelmä vaikeuttaa pistokkeen asettamista, varsinkin jos sormissa ja kahvassa on voiteluainetta. Huolimatta siitä, että tämä on negatiivinen näkökohta, sanoisin, että se on hyvä kompromissi, koska en vaihtaisi painoa tai kahvaa. Olen uskomattoman tyytyväinen ostokseen ja mielestäni pistoke on jokaisen pennin arvoinen. Kuvittelen, että tämä on suosikki useiden vuosien ajan ja suosittelen kaikille kiinnostuneille ostamaan tämän, et luultavasti kadu sitä!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Luokkansa paras!
Anonymous - 9. may. 2014
Voin nyt, lähes kuuden kuukauden käytön jälkeen, todeta, että tämä on loistava ostos. Erinomainen laatutuntuma ja aivan loistavat mitat tässä eksklusiivisessa pistokkeessa. Kuten hinta ja tekniset tiedot viittaavat, tämä ei ehkä ole valinta "ensimmäiselle pyllypistokkeelleni", mutta jonkin verran aikaisempaa kokemusta, tämä on erittäin palkitseva tuote. Tunne käyttää kohtalaisen lämmitettyä teräspistoketta, joka sitten vaikuttavalla painollaan "roikkuu" täydellisesti paikoillaan kävelyn aikana kesäauringossa ("kommando" tietysti), on täysin sanoinkuvaamaton ja helposti paras, jonka olen saanut kaikista seksituotteista tähän mennessä. Joka sentin arvoinen!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful