Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Obaie Imukupit Nänneille var 1

Obaie Imukupit Nänneille

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Obaie Imukupit Nänneille lisäävät nännien kokoa ja tuntoherkkyyttä, jolloin kevyimmätkin kosketukset tuntuvat ennenkokemattoman kiihottavilta.

Imukupit lisäävät tehokkaasti verenkiertoa nänneihin. Niiden avulla lisäätte kinkyihin yhteisiin hetkiinne suloisen intensiivistä kipua imukuppien ollessa paikallaan. Kun otatte ne pois, alueen hyväily saa sinut takuulla kiemurtelemaan nautinnosta.

Nänni-imukupit ovat kovat mutta joustavat. Ne kiinnittyvät tehokkaasti paikoilleen ja kokonsa puolesta ne sopivat useimpiin nänneihin.

Obaie Imukupit Nänneille on valmistettu muovista. Jos sivelet nänneille hitusen vesipohjaista liukuvoidetta ennen kuin asetat imukupit paikoilleen, saat parhaan lopputuloksen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ai-jai
Jansku - 17. feb. 2022
Hyvän kivulias, napakka ote, mutta jos miehellä karvoja niin muistakaa ajaa ne ensin pois.. tai aja siinä tilanteessa jos se sytyttää ;)
Toimii mutta hieman kovat
Teemu - 19. jun. 2021
Kyllä ne toimivat niinkuin mainostettu materiaali voisi tosin olla hieman pehmeämpää mutta se saa kyllä homman hoidettua
Hintansa veroiset
NM - 13. dec. 2020
Laadukkaan oloiset, pysyy hyvin paikallaan ja imu tuntuu sopivasti. Materiaali aika jäykkää, eli "kuppia" saa puristaa sormilla suht lujaa mutta ei mikään mahdottomuus kuitenkaan
Halvat.
UteliasUnto - 18. aug. 2019
Edulliset, jopa halvat. Materiaali hieman kovaa tälle kapistukselle mutta toimivat ja ihmeen kovan imun saavat aikaan. Vaatii suhteellisen paljon puristusvoimaa materiaalista johtuen. Kokonaisarvosana: Ihan jees :)
Hurjan hyvä imu
Otsafritsu - 24. jul. 2019
Näistä pienistä kupeista löytyy yllätyksellisen paljon iloa ja imutehoa. Sain kokea tämän imu tehon ensimmäisenä otsassani, kun mieheni keksi tämän tötterön hetken tutkiskelun jälkeen otsaani iskeä. Imu oli NIIN kova, että se jäi otsaani kiinni ja vasta kunnon nykäisyllä irti. Otsaani jäi kiusallinen jälki, mutta miehellä oli hauskaa. Nänneihin nämä ovat kuitenkin täydelliset, pysyvät hyvin paikoillaan ja sopii ainakin isoille rinnoille hyvin. Materiaali on jämäkkä ja reunat eivät paina ikävästi, vaan imu tuntuu mukavalta. Imua voi myös kätevästi säätää itselle mieluisaksi.
Piristys
Perhonen - 15. jan. 2019
Nämä piristää sekä kumppania että itseä. Kuppien koko oli turhan iso pienille nänneille, mutta tulee varmasti käyttöä. Imun tehokkuutta saa hyvin säädeltyä kuppien kookkuuden takia. Materiaali voisi olla pehmeämpääkin.
Imukupit nänneille
Marjali - 20. nov. 2018
Sopivat ainakin isoille rinnoille, mutta materiaali saisi olla pehmeämpää ja joustavampaa, niin imu olisi tehokkaampi ja kiihottavampi.
Kiva nipistys
J (nainen) - 21. aug. 2018
Imukupit olivat yllättävän isot. Kylmiltään kokeiltuna ne olivat melko kivuliaat, mutta kiihkossa imukupit tuntuivat kivalta "nipistykseltä"! Toimii.
Obaie imukupit
Ande - 17. jun. 2018
Isohkot, mutta tehokas imu.
Kyytiä nänneille
Tipu - 27. jul. 2017
Imukupit ovat todella tehokkaat. Imun voimakkuutta voi vaihdella tunnelman ja vaativuuden mukaan. Antaa kivat nipistykset. Imukuppien kanssa oltava varovainen varsinkin herkkien nännien stimuloinnissa. Tarjonnut lisänautintoa aktin ajalle.

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful