obaie

obaie toteuttaa villeimmät ja kinkyimmätkin fantasiasi. Tuotesarja sisältää laajan valikoiman tyylikkäästi muotoiltuja ja korkealaatuisia fetissituotteita. Inspiroidu kiihottaviin leikkeihin ja tutustu jännittävään BDSM-maailmaan obaien avulla.

Kaikki Tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Näytä kaikki 96 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 96 tuotteesta
Näytä lisää

Obaie - Upeita, laadukkaita BDSM-välineitä

Tottele tai ota vastaan rangaistus

Kiihotutko PVC:stä tai nahasta? Piiskoista tai läimäyttimistä? Sitomisesta tai sidotuksi tulemisesta? Mahdollisuudet ovat monet etenkin Sinfulin tuottaman Obaie-tuotemerkin ylellisillä, laadukkailla BDSM-tuotteilla. Tuotesarja koostuu kinkyistä seksilelusuosikeista, joiden avulla on mahdollista toteuttaa ne kaikista tuhmimmatkin fantasiat makuuhuoneen puolella tai missä ikinä mieluiten leikittekin.

Tuotemerkin nimi sai inspiraationsa englannin sanasta “obey” (suomeksi “tottele”). Kuten siitäkin voi päätellä, Obaie-tuotteet sopivat erinomaisesti BDSM- ja fetissileikkejä harrastaville, jotka kaipaavat laadukkaita ja kohtuuhintaisia välineitä sessioihinsa. Sarjasta löytyy monenlaisia tuotteita, joten luvassa on piinallista nautintoa tuntikausiksi niin suhteen dominoivalle kuin alistuvallekin osapuolelle. Saatavilla on mm. tuhma strap-on, joka mahdollistaa pegging-leikit, PVC-lakana, erilaisia bondage-välineitä pehmeistä kahleista käsirautoihin, nipistimiä ja imukuppeja nänneille sekä erilaisia piiskoja ja läimäyttimiä.

Useita erilaisia materiaaleja

Kaikki Obaien tuotteet on suunniteltu siten, että niiden yksityiskohdat toimivat yhteen. Erityistä huomiota on kiinnitetty mm. materiaalivalintoihin, klassiseen värimaailmaan sekä erilaisiin kiinnitysmekanismeihin, jotta asiakkaat saisivat mahdollisimman laadukkaita ja toimivia tuotteita noutaessaan tilauksensa. Tuotteet ovat muotoilultaan tyylikkään yksinkertaisia ja tuovat leikkeihin hienostuneen ja juuri sopivan rajun silauksen.

Me täällä Sinfulilla tiedämme varsin hyvin, että ihmisten seksilelumieltymyksissä on suuria eroja. Siksi myös Obaien tuotteet on suunniteltu sitä silmällä pitäen. Niinpä tarjolla on mm. elastaanista, tekonahasta, silikonista ja metallista valmistettuja leluja, jotta jokaisella on mistä valita. Materiaalivalintoihin liittyy monenlaisia tekijöitä omista mieltymyksistä aina mahdollisiin allergioihin, joten siksikin valikoimassa on runsaasti valinnanvaraa. Eri materiaalit vaikuttavat myös leikkien luonteeseen ja esim. samankokoinen mutta eri materiaalista valmistettu piiska voi lyödä hyvin eri tavalla.

Obaie piristää seksielämääsi

Vaikka Obaie-tuotemerkin tuotteet on valmistettu ensisijaisesti BDSM-leikeistä nauttiville, on kyse kuitenkin fetissiskaalan kevyempään päähän suuntautuvasta tuotesarjasta. Siksi lelut sopivat erinomaisesti myös ensikertalaisille, jotka haluavat tutustua bondageen, dominanssiin ja aistileikkeihin turvallisesti ja edullisesti laadusta tinkimättä. Tuotteiden avulla on helppo löytää juuri ne asiat, jotka kiihottavat mielikuvitustanne ja aistejanne kaikista eniten.

Olipa haussa helliä iskuja takamukselle, suukapula, metallinen penisrengas tai bondage-teippi, löydät etsimäsi täältä. Tuotteiden kehityksessä on pyritty helppokäyttöisyyteen, jotta niiden kanssa pääsisi alkuun mahdollisimman helposti. Fetissilelujen sisällyttäminen seksielämään voi antaa parisuhteelle aivan uudenlaista kipinää sittenkin, kun tasainen arki on sammuttanut alkuhuuman. Käyttäkää välineitä toteuttaaksenne seksuaalisuuttanne yhdessä ja nauttiaksenne aivan uusista puolista toisissanne.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi