Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Obaie Nänni-imukupit Vibraattorilla var 1

Obaie Nänni-imukupit Vibraattorilla

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Obaie Nänni-imukupit Vibraattorilla antavat herkille nänneillesi hyvin ansaittua hemmottelua.

Imukupit asetetaan paikoilleen nännien ympärille ja ne pysyvät paikallaan stimuloivan alipaineen avulla. Ne lisäävät sekä nännien tuntoherkkyyttä että kokoa, tehden nänneistä erityisen vastaanottavaiset hyväilyille ja stimulaatiolle.

Molemmissa imukupeissa on pieni mutta tehokas vibraattori, mikä lisää niiden nautinnollisuutta entisestään. Vibraattorissa on yksi värinäasetus.

Obaie Nänni-imukupit Vibraattorilla on valmistettu pehmeästä ja joustavasta silikonista, joka ei sisällä ftalaatteja tai lateksia. Ne ovat korkeudeltaan 6 cm ja kuppien suun halkaisija on 4,5 cm.

Vibraattorit toimivat 2 x LR41-paristoilla, jotka saat pakkauksen mukana. Poista pyöreä paperinen suojus paristokotelosta ennen kuin käynnistät värinän.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ihan jees
Ella - 15. sep. 2022
Nänneistä herkälle kivat ja stimuloivat, materiaali hyvän tuntuista, värinäkapselit eivät oikein toimineet paristojen vaihdosta huolimatta.
Obaie Nänni-imukupit Vibraattorilla
JK - 24. mar. 2022
Hyvät imukupit ja vibrat mukava lisä.
Toimii kivasti, mutta näihin tottuu nopeasti
kiia - 13. mar. 2022
Toki näitä ei ole tarkoitettukaan käytettäväksi tunti tolkulla kerrallaan, mutta alun mukavasti stimuloivaan fiilikseen tottuu nopeasti, jonka jälkeen ei enää tunnekaan hirveästi mitään. Hetken tunne on kuitenkin todella mukava, ja näitä on helppo käyttää. Pysyy myös hyvin paikallaan!
Lähinmä huvittavat.
Satunnainen harrastelija - 7. feb. 2022
Imukupit ei herkkä nänniselle värinänkään kera tuntunut juuri miltään. Lähinnä alkoi naurattaa. Laatu oli kuitenkin mainio. Jos pitää ylimääräisistä hilavitkuttimista tämä voi kyllä olla kiva. Isona plussana irroitettavat kokoonsa nähden voimakkaat vibraattorit, joita voi käyttää nänneissä ja muualla kehossa.
Ihan ok
Joo - 28. jan. 2022
Itse imukupit ovat hyvät, pysyvät hyvin kiinni jne, mutta vibraattorit toimivat huonosti. Eivät meinaa pysyä päällä uusillakaan pattereilla ja värinä tuntuu melko heikosti. Kumminkin ihan hyvä jos haluaa vähän hellempää menoa
meh
Värinää - 12. apr. 2021
Tosi söpöt ja pienet, suht helppokäyttöiset. Tärinät oli melko miedot, eikä tarttunut pintaan kunnolla, vaikka miten yritti. Tippuivat puolessa minuutissa pois paikoiltaan.
Loistava tuote
TJ - 11. feb. 2021
Loistava tuote, nainen tykästyi heti. Pienissä moottoreissa hieman kontakti ongelmaa toisinaan muuten todella hyvät.
Arviointi
Mona - 24. dec. 2020
Ei täytä odotuksiani Ei juutu, joten en tunne värinää.
0
Monistimulaatio imetyskupeilla
Uusi käyttäjä - 1. aug. 2020
Superostos ja upea, hyvä ja monipuolinen stimuloiva tuote. Ostin sen tuhmaan yöhön yllätykseksi. Silmät sidottuina, vähän öljyä päälle ja pienenä uutena asiana rintojen stimulaatioon: tuntui tuhmalta ja kiihottavalta sekä minusta että naisesta. Ne/se kuitenkin toimi vähintään yhtä hyvin klitoriksen tyhjiöstimulaationa samalla, kun sitä pystyi käyttää sormi-dildona klitoriksen ja häpyhuulien hieromiseen työntämällä niihin/siihen sormia: sileällä pinnalla on erittäin stimuloiva ja kiihottava vaikutus. Upea tuote, jossa on vähintään kolme toimintoa sekä miehelle että naiselle, ja edullinen. Yksi huomio saattaa olla, että jos öljyää rinnat ennen käyttöä, imun voi olla vaikea tarttua. Pidä siis vapaana alue nännien ympärillä öljyä käytettäessä. Minä olen fani ja nainen on megafani
0
En voi tehdä oikein mitään...
Mies vaimolle - 29. jul. 2020
Ne eivät ole pieniä, mutta eivät myöskään tee paljon. Vaimolle, joka muuten nauttii nännien ärsykkeistä, ne eivät tee mitään...
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful