Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Obaie Teräksinen Wartenbergin Pyörä var 1

Obaie Teräksinen Wartenbergin Pyörä

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Obaie Teräksinen Wartenbergin Pyörä tarjoaa kivuliaan kiihottavia ulottuvuuksia esileikkeihinne.

Juoksuta pyörää kumppanin keholla ja kokeile, missä hänen kipukynnyksensä raja kulkee. Kinky ja kumppanin mieltymyksiin sopiva pistelevä tunne iholla saa takuulla makuuhuoneen lämpötilan nousemaan.

Wartenbergin pyörää voi käyttää yhdessä esimerkiksi kahleiden kanssa, jolloin kumppanisi on täysin armoillasi, kun stimuloit hänen tuntoaistiaan piikkipyörän painalluksilla.

Pyörä on valmistettu mustasta ruostumattomasta teräksestä. Se näyttää houkuttelevan tyylikkäältä ja sen paino tuntuu hyvältä kädessä.

Obaie Teräksinen Wartenbergin Pyörä on pituudeltaan 18,5 cm ja pyöräosan halkaisija on 3 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Piikkipyörä
Peony - 27. sep. 2021
Laadusta materiaalia, kaunis ulkonäkö.
Pieni pettymys
Kaneli - 7. jan. 2021
Tälle kinkylle parille tuote oli aikamoinen pettymys. Ulkonäkö ja tuotteen laatu vaikuttivat lupaavilta kun paketista paljastui mukavan raskas ja tyylikkään näköinen pyörä. Tositilanteessa piikit osoittautuivat valitettavasti pettymykseksi. Piikit eivät oikeastaan pistelleet, eivät vaikka kuinka lisäsi painetta sitä pyöritellessä pitkin kumppanin kehoa. Pyörä toimi parhaiten lähinnä leikkien alkuvaiheessa enemmänkin kutittavana elementtinä, eikä niinkään pistelevänä stimulanttina. Ei siis sitä mitä odotimme, mutta eipä tämä meillä hukkaan mene.
Ei oikein tunnut
Markus - 26. aug. 2020
Vaikka painoin vähän kovempaa niin ei kuulema oikein tuntunut missään, rullattiin rinnoilla ja sieltä alaspäin mahan yli alas reidelle ja ei tuntunut
Villi
Karina - 18. dec. 2020
Rakastan sitä todellakin. Tällä hetkellä olen sinkku, ja näinä aikoina ei voi mennä parinvaihtoklubeille, joten sinun pitää hoidella itse itsesi, ja todella rakastan sitä.
0
Ihan ok
Giirlyy - 14. dec. 2020
Kokea jotain, mikä on melkein kinkyä. Iholla ei tunnu mitään pyörää käytettäessä. Vaikka hinta ei ollut korkea, olin (ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun aloin ostaa Sinfulilta) pettynyt tuotteeseen. Aivan surkea.
0
Ei täytä odotuksia
Fredrik - 1. mar. 2021
Kiinteä ja istuu hyvin käteen. Valitettavasti piikit eivät ole lainkaan teräviä. Sen merkitys katosi.
0
R..
Anonymous - 13. mar. 2024
Jos haluat pinwheelin, joka tuskin tuntuu tulen irtoavan. Tämä on sinua varten! Jos haluat sellaisen, joka pistää ihoa, osta toinen! Koska tämä on tylppä ja röyhkeä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Huono laatu
Anonymous - 13. mar. 2024
Ensinnäkin piikit eivät ole lainkaan teräviä, yhtä lukuun ottamatta. Toiseksi, pyörä irtosi noin 2 minuutin käytön jälkeen, joten meidän piti ryömiä ympäriinsä etsimässä ruuvia ja pyörää. Korjasimme sen liimalla ja käytimme sitä sitten uudelleen. Täytyy työntää aika kovaa, että tuntee yhtään mitään. Ei sovi edes aloittelijoille.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Erittäin tehokas yksinkertaisuudessaan.
Anonymous - 9. aug. 2021
Mitä näet, sitä myös saat. Loistava yksinkertaisuudessaan. Siitä puuttuu kuitenkin yksinkertaisempi säilytyskotelo, joka olisi antanut kokonaisuudelle täydet pisteet.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hmm
Anonymous - 13. mar. 2024
Neulat eivät ole niin teräviä kuin olin toivonut. Tarvitaan paljon voimaa, ennen kuin se tuntuu...
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful