Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
OhMiBod Club Vibe 3.0 Langaton Klitorisvibraattori var 1

OhMiBod Club Vibe 3.0 Langaton Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

OhMiBod Club Vibe 3.0 Langaton Klitorisvibraattori tarjoaa sinulle mahdollisuuden antaa kumppanillesi parhaan mahdollisen lahjan. Sitä käyttämällä hän nimittäin saa avaimet orgasmeihisi.

Aseta vibraattori alushousuihin, ojenna kaukosäädin kumppanillesi ja nauttikaa yhdessä kuumaakin kuumemmasta leikistä joko oman kodin suojissa tai vaikka julkisella paikalla.

Club Vibe 3.0 -vibraattorissa on viisi erilaista, kiihottavaa värinätasoa sekä erityinen musiikkimoodi (music-mode), jota käyttämällä vibraattori värisee ympärillä kuuluvan musiikin tahtiin esim. yökerhossa, tai kumppanisi äänen tahtiin hänen puhuessaan kaukosäätimessä olevaan mikrofoniin.

Club Vibe 3.0 on pidemmälle kehitetty versio suositusta Club Vibe 2 -vibraattorista, ja tässä versiossa sekä vibraattori että sen mukana tuleva kaukosäädin ovat molemmat ladattavia mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Yhdellä latauksella voitte leikkiä yli tunnin ajan.

Kaukosäädin toimii myös sen ollessa latauksessa, joten leikkiä ei tarvitse lopettaa latauksen ajaksi.

Kantomatkan ollessa peräti kuusi metriä ei teidän tarvitse huolehtia välittömästä läheisyydestä käyttäessänne vibraattoria. Ottakaa vibra mukaan tanssilattialle tai ihan minne vain ja nauttikaa miltei rajattomista käyttömahdollisuuksista.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Paras seksilelu kaukosäätimellä
A.Grey - 17. feb. 2017
Ostin tuotteen poikaystävälleni joululahjaksi. Käytimme sitä ensimmäisen kerran uudenvuodenaattona käydessämme kaveripariskunnan luona. Oli super hauskaa saada hänet hulluksi vibraattorilla. Ja saimme aika hyvin ajoitettua, että hän tuli noin puolenyön aikaan. ;) Hieno kokemus
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful