OhMiBod

OhMiBod tarjoaa kauniita laatuseksileluja ja innovatiivista designia. Kaikki OhMiBod-tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja useimmat niistä värisevät musiikin tahtiin, mikä mahdollistaa monenlaisia upeita kokemuksia.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Ohmibod (13)
Näytä kaikki 13 tuotetta

OhMiBod tarjoaa upeita värinöitä ja monenlaisia leikkimahdollisuuksia

Maailman ensimmäinen sovelluksella ohjattava vibraattori

Joulu 2004 oli merkkitapaus amerikkalaiselle avioparille Suki ja Brian Dunhamille, sillä Brian antoi Sukille lahjaksi iPodin ja vibraattorin, jotka olivat hänen kaksi suurinta toivettaan. Nähdessään lahjat yhdessä Suki sai idean: voisiko vibran yhdistää iPodiin ja sitä kautta saada aivan uuden ja ainutlaatuisen kokemuksen? Ei mennyt aikaakaan kun idea muuttui todeksi, ja niin syntyi OhMiBod. Yhdessä Dunhamit rakensivat pienen yrityksensä päämääränään tarjota muillekin pareille stimulaatiota, intiimiyttä ja kiihottavia leikkejä.

Nykyisin OhMiBod on menestynyt tuotemerkki, jonka valikoimasta löytyy monenlaisia tuotteita. Yhteistä niille kaikille on se, että niissä näkyy Dunhamien rakkaus ja intohimo sekä työtään että toisiaan kohtaan. Brändi tarjoaa tuotteita, joiden avulla saat paremman, hauskemman ja kokeellisemman seksielämän riippumatta parisuhdetilanteestasi. Kaikki tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja niiden jokainen tekniikkaan ja muotoiluun liittyvä yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Kannattaakin tutustua niin pariskunnille suunnattuihin vibroihin kuin väriseviin penisrenkaisiin, vietteleviin rabbit-vibraattoreihin, stimuloiviin anustappeihin ja tehokasta treeniä tarjoaviin geishakuuliinkin.

Nämä seksilelut sopivat täydellisesti tuhmiin parileikkeihin

Ei ole sattumaa, että nimi OhMiBod muistuttaa kovasti englanninkielistä lausahdusta Oh my God, sillä herranjestas sentään, että näillä tuotteilla on paljon tarjottavaa. Dunhamit ovat kulkeneet pitkän matkan ensimmäisestä vibraattoristaan, jota saattoi ohjata Sukin iPodin avulla, mutta edelleen monia heidän tuotteistaan voi ohjata joko sovelluksen tai kaukosäätimen avulla. Suosittu OhMiBod Club Vibe II on testejä voittanut langaton klitorisvibraattori, jota voi ohjata kaukosäätimellä. Kaukosäätimellä tai sovelluksella ohjattavan vibran avulla voit antaa kumppanillesi vapaat kädet nautintosi suhteen. Jos haluatte olla erityisen tuhmia, voitte käyttää langattomia klitorisvibraattoreita ollessanne ulkona julkisella paikalla ja sitä kautta nauttia salaisesta mutta erityisen kiihottavasta kokemuksesta.

Suuren suosion saavuttaneiden sovelluksella ja kaukosäätimellä ohjattavien parivibraattoriensa jälkeen brändi alkoi laajentaa valikoimaansa. Se olikin meidän onnemme, sillä tuotemerkin vibraattorit, penisrenkaat ja geishakuulat ovat eräitä markkinoiden palkituimmista tuotteista. Ne ovat voittaneet palkintoja sekä innovatiivisen muotoilunsa että uraauurtavan teknologiansa ansiosta. Yrityksen perustamisesta lähtien Brian ja Suki ovat kehittäneet OhMiBod Remote App -sovellustaan, ja sen kyllä huomaa, sillä sovellus on nykyisin yksi parhaista ja käytettävimmistä mitä markkinoilta löytyy.

Löydä suosikkivärinäsi tai luo ikioma rytmi OhMiBod-sovelluksen avulla

OhMiBod Remote App -sovellus tarjoaa rajattomat mahdollisuudet hauskoihin ja jännittäviin leikkeihin. Rhythm-ohjelman avulla voit valita esiasennettujen värinärytmien välillä, jotka on luotu kattavien testien pohjalta. Voit myös luoda omia värinärytmejäsi Touch-ohjelman avulla tai tallentaa söpön ja henkilökohtaisen viestin Voice-ohjelmalla, joka muuttaa puheen ääniaallot värinäksi. Brian ja Suki ovat ajatelleet kaikkea, joten voinemme olla varmoja siitä, että he kehittävät vastaisuudessakin uusia ja jännittäviä tuotteita, jotka tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia nautintoon.

Jos laajasta tuotevalikoimasta on vaikea saada otetta, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme puhelimen ja sähköpostin päässä valmiina auttamaan ja antamaan neuvoja, jotta saat juuri sinulle parhaiten sopivan tuotteen. Hankkisitko mielelläsi vibraattorin lahjaksi kumppanillesi, muttet tiedä mikä olisi paras vaihtoehto? Ota meihin yhteyttä. Me täällä Sinful.fi:ssä tunnemme valikoimamme tuotteet ja tuotemerkit hyvin, ja vastaamme mielellämme niitä koskeviin kysymyksiin, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen ostaessasi seksilelusi meiltä.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi