Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori var 1

OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tunnetun amerikkalaisen OhMiBodin Club Vibe II on langattomasti ohjattava klitorisvibraattori, joka reagoi ympärillä kuuluviin ääniin. Se on muotoiltu sopimaan täydellisesti pikkuhousujesi sisään.

Club Vibe II:ssa on viisi erilaista värinärytmiä, mutta siinä on myös erityinen musiikkiasetus (music mode), jonka avulla se värisee ympäristön äänten tahtiin. Voit käyttää sitä esimerkiksi yökerhossa tai kaupungin vilkkailla kaduilla. 

Musiikkimoodissa vibraattori värisee myös silloin, kun ympärilläsi olevat ihmiset puhuvat. Anna kaukosäädin kumppanillesi ja anna hänen valita musiikki, tai puhua sinut orgasmiin. Mikrofoni on kaukosäätimessä, jota voit pitää laukussa tai kädessäsi käyttäessäsi vibraattoria yksin, tai voit antaa sen kumppanisi käsiin. Sen kantomatka on jopa kuusi metriä.

Vibraattori on kohtuullisen hiljainen, joten voit käyttää sitä huomaamattomasti julkisilla paikoilla. Voit ladata sen mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

Huomioithan, ettei vibraattori ole vesitiivis, joten puhdistat sen helpoiten kostealla kankaalla ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Vibraattorin ja kaukosäätimen mukana toimitetaan yhdenkoon (36-42) pikkuhousut, USB-latausjohto, paristo kaukosäätimeen sekä pieni säilytyspussi.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori
Janne - 19. oct. 2017
OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori. Aivan älyttömän hyvä tuote! Muija nauttii koko rahan edestä ja tulee nauttimaan sen lupaan! Helppo käyttää ja sopivan tehokas.
Yliarvostettu
Stine - 2. feb. 2015
Poikaystäväni ja minä aiomme olla vähän tuhmia ja halusimme kokeilla sitä ostosmatkalla Fieldsiin. Kiertelimme innoissamme useissa kaupoissa, kun poikaystäväni sääti vibraattorin tehoa ylös ja alas… mutta punaiset posket, jotka sain, eivät johtuneet puhtaasta mielihyvästä, vaan myös housuistani tulevasta melusta. Joten ei, emme ole enää tyytyväisiä siihen ... täytyy sanoa, että jos makaan yksin sängyllä ja "leikin", se on ok, mutta mielestäni se ei ole lelun tarkoitus
0
Säästä rahaa
Zeros - 18. dec. 2014
Se ei pääse tavoitteeseen ilman, että autat sitä fyysisesti matkan varrella.
0
Fantastinen
Malle - 1. apr. 2014
Se todella on vibraattori, jota kaikkien naisten pitäisi kokeilla! Sitä on helppo käyttää ja huomaamaton paikallaan. Ainoa miinus on se, että kaukosäätimen pitää olla aika lähellä. Se stimuloi hyvin, joten kokeile sitä joko miehesi kanssa tai vietä hauska reissu kaupungilla ystäviesi kanssa, jossa vaihdatte kaukosäätimiä - joka tapauksessa tiedossa on unohtumaton kokemus;)
0
Hieno valinta
M. - 17. sep. 2013
Hyvä valinta, kun sinä, kuten minäkin käytän tätä lelua henkilöön, joka on uskomattoman rakas. Toimii täsmälleen tarkoitetulla tavalla, on helppokäyttöinen - kestäisi kuitenkin hyvin sen, että vibraattorin ja kaukosäätimen välillä voi olla suurempi etäisyys, eikä sinun pitäisi, kuten nyt, tarvitsisi osoittaa niin suoraan kaukosäätimellä. Mutta hänen reaktionsa näkeminen toiminnan aikana on kaiken rahan arvoista :)
0
Jännittävä
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin ärsyttävää meille molemmille, minä hallitsen ohjausta, kun hänellä on se päällä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Huono kattavuus
Anonymous - 13. mar. 2024
Muoto on todella hyvä, yhteensopivat pikkuhousut toimivat, mutta peitto on todella huono, joten jos aiot pyytää kumppaniasi käyttämään sitä, kun olette illallisella, hänen on levitettävä jalkansa ja sinun on oltava hyvin lähellä valvontaa. Tärinän suhteen se toimii hyvin, mutta koko toiminto on, kuten sanoin, langaton, joka on hyödytön.
Konekäännös sivustolta sinful.se
WOW
Anonymous - 13. mar. 2024
Jos et pidä langattomasta kananmunasta, kannattaa kokeilla tätä :) En pidä langattomista munista, mutta nautin tunteesta, että poikaystäväni ohjaa. Tämän kanssa meillä on edelleen mahdollisuus leikkiä, mutta minua stimuloidaan klitorikseni sijaan! Paras keksintö IKINÄ ***** 5 tähteä täältä!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Fantastinen näytelmä
Anonymous - 13. mar. 2024
Loistava tuote, jossa mies voi "ohjata" tyttöä aivan reunalle. Se on helppo sijoittaa mukana tulevien alushousujen taskuun tai suoraan vartalolle, joten se istuu juuri sinne, minne sen pitäisi, ja sitten on vain kyse värähtelyjen annostelusta. Toimii uskomattoman hyvin. Vibraattorissa on useita vaiheita, joita ohjataan kaukosäätimestä. Ei ole heti helppo tietää, mikä vaikutus vibraattorilla on - mutta sen näkee hänen silmistään.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Parempi kuin mikään muu langaton
Anonymous - 13. mar. 2024
Vuosien varrella olemme kokeilleet lukemattomia langattomia tuotteita, joiden avulla voin "etäohjata" vaimoani, mutta ne kaikki eivät ole vastanneet odotuksia tai eivät ole osuneet oikeaan paikkaan hänen kohdallaan. Tämä vibraattori on täydellinen, koska se voidaan sijoittaa niin, että se osuu suoraan klitorikseen, ja joka kerta, kun nopeutta muutetaan ja/tai kytketään päälle, voin välittömästi nähdä vaikutuksen hänen silmissään. Se toimii hyvin vibraattorilaitteen laturin kanssa, mutta tarvitset jotain vastaavaa kaukosäätimelle. Ainoa haittapuoli, jonka olen havainnut, on se, että sinun on joko oltava suhteellisen lähellä tai melkein "osoitettava" häntä, jotta kaukosäädin toimisi. Jos taustamelua ei ole paljon, se on myös suhteellisen meluisa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful