Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
OhMiBod ESCA 2 Egg Vibrator var 1

OhMiBod ESCA 2 Egg Vibrator

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Olittepa vieretysten tai omilla puolillanne maailmaa, OhMiBod-tuotemerkin upea, sovelluksella ohjattava Esca2-kiihotinkuula tarjoaa teille mahdollisuuden nauttia kiihkeistä ja luovista parileikeistä.

Laita vain kiihotinkuula paikalleen ja lataa ilmainen, helppokäyttöinen sovellus puhelimeesi, niin olette valmiita leikkimään kuulan monilla erilaisilla asetuksilla ja värinäohjelmilla, eikä välimatkankaan tarvitse olla este.

Valmistettu ftalaatittomasta silikonista, joten kuulan pinta on silkinpehmeä ja se tuntuu miellyttävältä käytössä. Kuulan muoto osuu hyvin G-pisteelle stimuloiden sitä tehokkaasti.

Sovellusta voi käyttää Bluetoothin ja langattoman verkon kautta, joten voitte leikkiä missä tahansa. 

Kiihotinkuulan voi myös yhdistää Kiiroo-masturbaattoriin, jolloin voitte nauttia virtuaaliseksistä yhdessä.

Ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

Jos haluat pitää hieman lisää hauskaa, voit yhdistää tuotteen myös FappyBunny -sovellukseen. Pelissä värinöitä ohjataan erilaisilla saavutuksilla, joten mitä pidemmälle pääset, sitä nopeammin laukeat.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Voimakas värinä
Selma - 26. feb. 2019
Rakastan tuotteen värinää, mutta se menettää yhteyden puhelimeen koko ajan! Seksikäs illallisemme oli enimmäkseen vain hankala ja lopulta luovutimme.
0
Voisi olla vahvempi
Anonymous - 13. mar. 2024
Kaiken kaikkiaan hyvä tuote, sovellus toimii ja pystyimme poikaystäväni kanssa pelaamaan, kun hän oli 6000 kilometrin päässä. Tärinä voisi olla voimakkaampaa, eikä se ole äänetön, mutta silti hauskaa ja nautinnollista käyttää.
Konekäännös sivustolta sinful.co.uk
Viihtyisät lelut
Anonymous - 13. mar. 2024
Jos hallitset sitä itse, se on erittäin helppoa. Mutta jos se tapahtuu sovelluksen kautta, yhdistä muna Bluetoothilla omaan matkapuhelimeesi ja pyydä sitten kumppaniasi ohjaamaan sitä matkapuhelimellaan riippumatta siitä, missä päin maailmaa hän on.... Mutta oman matkapuhelimesi pitäisi olla mieluiten lyhyen matkan päässä munasta, muuten se menettää yhteyden ja sinun täytyy kirjautua uudelleen. Laita siis oma kännykkäsi housuntaskuun..... Sitten se onnistuu helposti... Hauskaa PS on hauskempaa imuroida taloa, jos kännykkä on mukana
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful